Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,041
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Komik bir yorum.alfabe yenılenınce hersey cok guzel olucak hatta tek eksıgımız oydu tam ısabet
Komik bir yorum.alfabe yenılenınce hersey cok guzel olucak hatta tek eksıgımız oydu tam ısabet
Şartlar böyle gelişti ve sovyetlerin etkisinde kaldılar. Bir anda sovyet etkisinden çıkamazlar. Hala yaşayanların çoğu rusça biliyor. Hatta sadece rusşça bilenler var. Günlük hayatta rusça konuşanlar var. İsimlerinde bir sürü x ve q ile başlayan kelime var. En iyi yöntem buydu.Biz Latin alfabesini kullanıyoruz ama bunu kendi isteğimizle kabul ettik. Diğer Türk devletleri maalesef Sovyet himayesi altında kaldığı için böyle oldu. Dediğin gibi, pek de yapacak bir şey yok gibi ,özellikle bu zamanda.
kalin yazi olanlar mi yeni parantez icinde olanlar mi yeni
bizde müfredatta kullanıcaz değil mi ?
Hocam ezelden beri o coğrafyadalar onların normali o . Kolay kolay koparamazsın kirilden.Kiril alfabesine neden bu kadar benziyor
o kısmı benden anlamadım da ekstradan 5 harf eklenecekkalin yazi olanlar mi yeni parantez icinde olanlar mi yeni
ben rus alfabesi kullanmam aga yeni yeni ingilizceyi soktuk kalkip bi de rusca ogrenemem beno kısmı benden anlamadım da ekstradan 5 harf eklenecek
bir de siz yurtdışı düşünüyorsunuz bir dil daha eklenir gibi işiniz zorben rus alfabesi kullanmam aga yeni yeni ingilizceyi soktuk kalkip bi de rusca ogrenemem ben
kurtce
turkce
ingilizce
yetmez mi lan? kozmopilik bir cografyada yasiyoruz diye her seyi de ogrenmeyek ya