2060 laptop ile mining yapılır mı??

timury

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
502
Arkadaşlar merhaba elimde 2060 bir laptop var günde 5 saat falan kullanıyorum onun dışında evde yatıyor sizce mining yapılır mı? elektrik faturası gelmiyor otelde kalıyorum şu anlık steam cüzdanı için para yetiştiremiyorum günde 15 saat falan mining yapsa ne kadar kazancım olur? birde nasıl yapılıyor bu mining ve ne kazmalıyım sizce etherium mu raven mı?

Arkadaşlar merhaba elimde 2060 bir laptop var günde 5 saat falan kullanıyorum onun dışında evde yatıyor sizce mining yapılır mı? elektrik faturası gelmiyor otelde kalıyorum şu anlık steam cüzdanı için para yetiştiremiyorum günde 15 saat falan mining yapsa ne kadar kazancım olur? birde nasıl yapılıyor bu mining ve ne kazmalıyım sizce etherium mu raven mı?
laptoplar zaten çok ısınıyor mining yapınca da daha çok ısınıcak büyük sıkıntı çıkartabilir size bence yapmayın

laptoplar zaten çok ısınıyor mining yapınca da daha çok ısınıcak büyük sıkıntı çıkartabilir size bence yapmayın
soğutmada sıkıntı yok 80 derecenin üstüne çıkıyor acer nitro

soğutmada sıkıntı yok 80 derecenin üstüne çıkıyor acer nitro
göze alıyorsanız şöyle söylüyüm.laptop ile masaüstünde ki 2060 aynı mı bilgim yok ama aynı varsayarsak 2060 25-26mh veriyor buda aylık 650-750tl civarına gelir.

Yapılıyor

Yapılabilir mining oyun kadar bile ısıtmaz

lolminer ile ETH kazarak 1.26TL TL elde ettim 1 saatte :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,616
Üyeler
186,214
Son üye
OnurBerke
Geri