İşlemcinin yüksek olması bir sorun arz etmiyor. Oynayacağın oyunlar competitive valorant-cs-lol gibi oyunlarsa x3d işlemciler biçilmiş kaftan.Arkadaşlar 2060 super 5800x3d dar boğaz yapar mı ? veya 5700x3d ile nasıl calısır ?
4k kartları minimum RTX 4070 ti süper ile başlarmonitör 4k 144 hz acaba bu oyunlarda ekran kartı noktasında problem yapıyor olabilir mi ?
mobile emulatör oyunlarda AMD işlemciler genellikle sorunludur. Genellikle İntel daha sorunsuz çalışır çünkü Sanallaştırma Hyper-V teknolojisini en verimli ve stabil kullanan İNTEL işlemcilerdir. Emülatör oyunlarda Hyper-V teknolojisi üzerinden Windowsta Düzgün çalışmak için tasarlanmış bir uygulamadır. Geçenlerde 150k ya AMD sistem topladım Pubg Emulatörde fps drop yiyordu. Biraz şans işi olabilir.Pubg mobile emülatörü için yükseltem yapıcam sistemde
2060 super
3600x
32 gb ram 3000 mhz
sizce işlemciyi 5700x3d veya 5800x3d yapsam yeterli mi ?
5800x3d sanalalştırmada iyi diyorlar ama iş görmez mi ?4k kartları minimum RTX 4070 ti süper ile başlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
mobile emulatör oyunlarda AMD işlemciler genellikle sorunludur. Genellikle İntel daha sorunsuz çalışır çünkü Sanallaştırma Hyper-V teknolojisini en verimli ve stabil kullanan İNTEL işlemcilerdir. Emülatör oyunlarda Hyper-V teknolojisi üzerinden Windowsta Düzgün çalışmak için tasarlanmış bir uygulamadır. Geçenlerde 150k ya AMD sistem topladım Pubg Emulatörde fps drop yiyordu. Biraz şans işi olabilir.
2060 super o işlemciyi görünce elini öper ağam hosgeldin sana layık olmaya calisicam lordum derArkadaşlar 2060 super 5800x3d dar boğaz yapar mı ? veya 5700x3d ile nasıl calısır ?
Seri seri hemde reissşu darboğaz konusunu bi işleyelim ya. sanırım yanlış oturmuş herkesin kafasında
hahaha böyle mi olur diyosun2060 super o işlemciyi görünce elini öper ağam hosgeldin sana layık olmaya calisicam lordum der
Mevcut sistemim :2060 super o işlemciyi görünce elini öper ağam hosgeldin sana layık olmaya calisicam lordum der
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seri seri hemde reiss
Ddr5 7500f mantıklıhahaha böyle mi olur diyosunMesaj otomatik birleştirildi:
Mevcut sistemim :
2060 super
3600x
32 gb ram 3000 mhz
sizce işlemciyi 5700x3d veya 5800x3d yapmak mı yoksa ddr5 sisteme geçmek mi ? Genel kullanımım 4k video render ve pubg mobile emülatör rdr2 falan oynuyorum.