2060 VS 1660Tİ

Çok yüksek performans isteyen oyunları xboxta oynuyorum genelde ya. Zaten bu laptoplardan birini alma sebeplerimden biride mühendislik uygulamalarında yardımcı olmaları

RTX kartların içinde hem CUDA çekirdeği hemde Tensör çekirdeği var. Yani RTX kartlar çift çekirdekli, GTX serisi kartlar ve AMD kartlar ise tek çekirdeklidir. Eğer kullandığın mühendislik programları render yaparken GPU'yu kullanıyorsa RTX'de daha hızlı yapar işi. RTX bu açıdan daha iyi olur.

monster düşünmüyorum ya. Kronik sorunları beni sinir hastası edebilir.Teknoloji şans işi fakat çok fazla şikayet okuyorum monsterla ilgili.
Birde 9.nesil alınmaz artık 10.nesil çıkmışken

Birde 9.nesil alınmaz artık 10.nesil çıkmışken

Haklısınız fakat yaşadıgımız ülkede 10. nesil 1660ti veya 2060 bir laptop almak için gerçekten paranız olması gerekiyor. 10k bile az para degil fakat bu fiyata bu teknolojiye mahkumuz yapabilicegimiz bir şey yok..

Haklısınız fakat yaşadıgımız ülkede 10. nesil 1660ti veya 2060 bir laptop almak için gerçekten paranız olması gerekiyor. 10k bile az para degil fakat bu fiyata bu teknolojiye mahkumuz yapabilicegimiz bir şey yok..
Vatan da asus ryzen 4800hlı ve 1660 ti lı laptop var 10 kya

Tam performans almak için NVIDIA denetim masasında DSR'yi açıp 2K çözünürlük gibi çalıştırabiliyorsun oyunu masaüstünde. Ama notebook'ta oluyor mu bilmiyorum muhtemelen oluyordur. Bunu deneyebilirsin.

Vatan da asus ryzen 4800hlı ve 1660 ti lı laptop var 10 kya

evet ilk başta onu alıcaktım fakat ürünün alt kısmında ızgaraların cogu kapalı. 60hz monitor ve soğutma konusunda cok kötü tercihler yapmış asus şu videodan bakabilirsiniz.

evet ilk başta onu alıcaktım fakat ürünün alt kısmında ızgaraların cogu kapalı. 60hz monitor ve soğutma konusunda cok kötü tercihler yapmış asus şu videodan bakabilirsiniz.
https://ty.gl/iuohuuvh bulabildiğim en ucuz bu siz bilirsiniz ama monster kötü değil 3 tl fazla verip alüminyım kasa alabalirsinzi

Merhaba 2 adet laptop arasında kaldım ikiside msi
2060 olanda 8gb RAM var 8 takıp arttırabilirim fakat donanımarşiv videosunda da darbogazdan dolayı ekran kartını yeteri kadar kullanamadıgından bahsediyordu.
1660ti olan modeli aklıma yatıyor fakat 1660ti vs 2060 game testlerde 2060 fps olarak yüksek cıkıyor sizce hangisini almalıyım ?
üstteki laptoptan kullanıyorum dostum bence çok iyi bir laptop. ama paran aşağıdakine yetiyorsa o da kesinlikle üzmez yani. 1660ti ile 2060 arasındaki en büyük fark RTX teknolojisi. 60 fps alıyorsan 1660ti ile ,2060 sana 65-66 fps verir.

üstteki laptoptan kullanıyorum dostum bence çok iyi bir laptop. ama paran aşağıdakine yetiyorsa o da kesinlikle üzmez yani. 1660ti ile 2060 arasındaki en büyük fark RTX teknolojisi. 60 fps alıyorsan 1660ti ile ,2060 sana 65-66 fps verir.

2060 lı olanı aldım. Biraz koydu ne yalan soyliyim ama hayırlısı bakalım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,880
Üyeler
188,846
Son üye
erkanca
Geri