2060 VS 1660Tİ

mrtkaf

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba 2 adet laptop arasında kaldım ikiside msi
2060 olanda 8gb ram var 8 takıp arttırabilirim fakat donanımarşiv videosunda da darbogazdan dolayı ekran kartını yeteri kadar kullanamadıgından bahsediyordu.
1660ti olan modeli aklıma yatıyor fakat 1660ti vs 2060 game testlerde 2060 fps olarak yüksek cıkıyor sizce hangisini almalıyım ?

Paran varsa RTX 2060 al

1660Tİ'ye OC Yaparak FPS değerlerini biraz daha attırabilirsin. RTX Delisi değilsen darboğaza hiç gerek yok zaten laptop alacaksın.

RTX daha avantajlı. Yeni çıkan DirectX12 Ultimate versiyonu destekliyor. (RTX tüm kartları DirectX12 Ultimate versiyonu destekliyor.)

Paran varsa RTX 2060 al

para olarak taksitle aynı fiyata geliyorlar fakat 2060 tam performans kullanılamıyormuş oyunlarda örnek olarak
darboğaz yapıyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1660Tİ'ye OC Yaparak FPS değerlerini biraz daha attırabilirsin. RTX Delisi değilsen darboğaza hiç gerek yok zaten laptop alacaksın.

suanki kullandıgım laptopta 1gb cuda 520m oldugu icin herhangi bir ekran kartının fanı degilim. daha dogrusu 2 hafta once hicbirini bilmiyordum :D

RTX daha avantajlı. Yeni çıkan DirectX12 Ultimate versiyonu destekliyor. (RTX tüm kartları DirectX12 Ultimate versiyonu destekliyor.)

darboğaz sorunundan dolayı tam performans alamazsam aradaki fiyat farkına değer mi ?

para olarak taksitle aynı fiyata geliyorlar fakat 2060 tam performans kullanılamıyormuş oyunlarda örnek olarak
darboğaz yapıyormuş.

suanki kullandıgım laptopta 1gb cuda 520m oldugu icin herhangi bir ekran kartının fanı degilim. daha dogrusu 2 hafta once hicbirini bilmiyordum :D

darboğaz sorunundan dolayı tam performans alamazsam aradaki fiyat farkına değer mi ?

Darbağoz sorunun o kadar fazla olacağını zannetmiyorum. Sıcaklık max 92 derece oluyormuş. Bence tek eksiği 8GB ram olması, onuda alıp eklerseniz çok güzel olur.

MSI GF65 alan kişilerin yorumları

*Uzun araştırmalar sonucunda cihazı aldim tan bir fiyat performans ürünü alacaklar hic düşünmesin derim..

*Harika bir fiyat performans urunu
*Fiyat Performans Canavarı
GTA V ultra ayarlarda 50 fps Rahatlıkla alıyor. Çok ince bir kasası var haliyle sıcaklığı maksimum 92C' leri görüyor. İleride 8 gb ram eklenebilir zira 8 gb ram yetersiz. Fakat aynı modelin 16 gb ramlisi çok çok pahalı. Alıp eklemek daha mantıklı geliyor.

2060 rko çeker ustune kılıde alır ustune omg ceker ustune pın alır. yanı 2060.

Darbağoz sorunun o kadar fazla olacağını zannetmiyorum. Sıcaklık max 92 derece oluyormuş. Bence tek eksiği 8GB RAM olması, onuda alıp eklerseniz çok güzel olur.

MSI GF65 alan kişilerin yorumları

büyük ihtimalle bunu alıcam. 1660ti olan modelinde tam performans alınıyorsa şayet o zaman 1660ti modeline bakabilirim

büyük ihtimalle bunu alıcam. 1660ti olan modelinde tam performans alınıyorsa şayet o zaman 1660ti modeline bakabilirim

Emin ol RTX olan laptoptada tam performans alacaksın. Yoksa yorumlara neden böyle bir şey yazsınlar, ki ayrıca laptop tam performans veremeseydi neden çıkarsınlar ki ???

Emin ol RTX olan laptoptada tam performans alacaksın. Yoksa yorumlara neden böyle bir şey yazsınlar, ki ayrıca laptop tam performans veremeseydi neden çıkarsınlar ki ???

haklısınız işlemci ekran kartının yanında biraz düşük kaldıgı icin ben tam performans alamaz diye düşünmüştüm. Cs de gördügümden sonrada bi tık kararsız kalmıstım yoksa rtx 2060 üstüne msi bu fiyata kaçırılmaması gereken bir ürün.

Merhaba 2 adet laptop arasında kaldım ikiside msi
2060 olanda 8gb RAM var 8 takıp arttırabilirim fakat donanımarşiv videosunda da darbogazdan dolayı ekran kartını yeteri kadar kullanamadıgından bahsediyordu.
1660ti olan modeli aklıma yatıyor fakat 1660ti vs 2060 game testlerde 2060 fps olarak yüksek cıkıyor sizce hangisini almalıyım ?

Ben masaüstü RTX 2060 kullanıyorum ve Steam hesabımda 300'den fazla oyun var. İncelediğimde 1080p'de yeni çıkan AAA mertebesindeki ağır oyunlar dışında çoğu oyunda ekran kartları tam performans veremiyor ama çok rahat açıp çalışıyor.

GTX 1660Ti'da alsan aynı olacak, alacaksan 2K çözünürlüklü monitör kullanacaksın tam performans için ama 2K çözünürlüklü notebook Türkiye'de sanırım yok.

Ben masaüstü RTX 2060 kullanıyorum ve Steam hesabımda 300'den fazla oyun var. İncelediğimde 1080p'de yeni çıkan AAA mertebesindeki ağır oyunlar dışında çoğu oyunda ekran kartları tam performans veremiyor ama çok rahat açıp çalışıyor.

GTX 1660Ti'da alsan aynı olacak, alacaksan 2K çözünürlüklü monitör kullanacaksın tam performans için ama 2K çözünürlüklü notebook Türkiye'de sanırım yok.

Çok yüksek performans isteyen oyunları xboxta oynuyorum genelde ya. Zaten bu laptoplardan birini alma sebeplerimden biride mühendislik uygulamalarında yardımcı olmaları

Vatanda w10 kurulu olduğu için fazladan para alıyor başka yerlere bak derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,203
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri