Neler Yeni

2070 mi 3070 mi yardımcı olurmusunuz

tuna bey

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Senin atığın video üzerinden gidiyorum fake video atmadan önce otur bir araştır kart 1 eylülde tanıltıldı 2 eylül nasıl test ediliyor hiçmi mantığı çalışmıyor? Cahillik okumadan araştırmadan ***** bir video servis etmeden belli...
yav ben ne videosu atmışımda bana ne diyorsun aga cidden senin okuma yazmadan yok galiba hakaret edicek bir beyninde yok bi bak bakalım o video yu kim atmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin atığın video üzerinden gidiyorum fake video atmadan önce otur bir araştır kart 1 eylülde tanıltıldı 2 eylül nasıl test ediliyor hiçmi mantığı çalışmıyor? Cahillik okumadan araştırmadan ***** bir video servis etmeden belli...
bide senin yüzünden boşu boşuna uyarı aldım cidden teşekkürler ya cahil bir tavır sergiledin için kendimi tutamadım üstüne gelip saçma sapan konuştun cidden bu dediklerimin üstüne de yorumda yapamıyorsun çünkü haklıyım ve ilerleyen zamanlarda da bahsettigim seylerde dogru çıkınnca oturup cahiliyetinle sohbet edersin 😂

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
arkadaşlar ben yurt dışından rtx 3070 almay ıdüşünüyodum foruma yazdım ama çok fazla işlemci maliyeti çıkıyor işlemciyede o kadar para vermek istemiyorum bende rtx 2070 almaya karar verdim ama bu seferde daha fazla para vermem gerekiyor rtx 2070 500 dolar rtx 3070 400 dolar ama besleyebilirmiyim onu bilmiyorum bana bi yardımcı olun lütfen
3070 net

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,642
Üyeler
166,792
Son üye
RRaybon
Top Bottom