Neler Yeni

2070 Super ile mining

Bu işlerden hiç anlamıyorum. Hangi programı yüklemeliyim, nasıl bir OC/UV yapmalıyım hiçbir fikrim yok. Kartı satmak yerine parasını çıkarmak istiyorum. Aylık ne kadar kazanabilirim? Bu paranın ne kadarı elektriğe gider? Yardımcı olursanız sevinirim.

Efem1905

80+ Bronze
Bu işlerden hiç anlamıyorum. Hangi programı yüklemeliyim, nasıl bir OC/UV yapmalıyım hiçbir fikrim yok. Kartı satmak yerine parasını çıkarmak istiyorum. Aylık ne kadar kazanabilirim? Bu paranın ne kadarı elektriğe gider? Yardımcı olursanız sevinirim.
37 MH falan alıyor o da 4 dolar falan getirir günde

OC deneyerek yapicaksiniz bir değer söyleyemem.

Efem1905

80+ Bronze
Düşündüğümden iyiymiş geliri. OC ve UV yaparak ne kadar daha artabilir?
Bilemiyorum bende RX 580 var OC la 32 MH alanlar var ben oc la zar zor 30 alıyorum içindeki belleklere göre değişebiliyor.

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
Düşündüğümden iyiymiş geliri. OC ve UV yaparak ne kadar daha artabilir?
İşi öğrenmeden yapmamanızı tavsiye ederim ayrıca uzun süre mining yapmak ekran kartlarını çok kötü yıpratır öğrenip öyle yapmanızı tavsiye ederim ve sağlam bir soğutma da gerek haliyle

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İşi öğrenmeden yapmamanızı tavsiye ederim ayrıca uzun süre mining yapmak ekran kartlarını çok kötü yıpratır öğrenip öyle yapmanızı tavsiye ederim ve sağlam bir soğutma da gerek haliyle
Kartımın soğutmasının iyi olduğunu düşünüyorum. Yıpratması pek önemli değil. Sonuçta bunun bir getirisi olacak.
43-44 kazabiliyor O.C ile
Bu değerler ile aylık elektrik dahil gelirim nasıl olur hocam?

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
Kartımın soğutmasının iyi olduğunu düşünüyorum. Yıpratması pek önemli değil. Sonuçta bunun bir getirisi olacak.

Evet hocam orası öyle soğutması iyiyse başka sıkıntıları yoksa bir şey olmaz bol kazançlar umarım sorun çıkmaz

Efem1905

80+ Bronze

100 TL elektrik gideri olur tahminen 7/24 çalışıyorsanız şuandaki kurla 850 TL getiriyor ayda. Tabii zorluk ve kurlar değişiklik gösterebilir.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

95-100w falan çekerse aylık 100-120TL falan gelir elektrik.
Geliriniz ise min 800TL olur tahminimce.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Ağır oyunları ultrada açıp yormakla, mining yapmak aynı. Hatta miningde üzerine undervolting dediğimiz işlemi yapıyoruz ekstradan.
Yani sandığın kadar büyük bir yıpranma yok.

OC ayarlarını düzgün yapman lazım ve soğutma iyi olduğu durumda bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35