raporu yedin karşim hayırlı olsunGemen al
10700k çok güzel bir tercih olacaktır şimdiden hayırlı olsun.10700 k yada 5600
Mesaj otomatik birleştirildi:
X
İşin acilse 2080S al. 2021 in başlarına kadar stok sıkıntısı olur gibi.Habire erteleniyoe abi ben napicam online derse firmek icin 20 dk uğraşıyoum
Artık yeni pc almak iatiyorum bu 3070 ne zaman cikar 2 core 4 threadlik ialemci ve ölü hddli laptoptan kurtulmak iatiyoeum10700k çok güzel bir tercih olacaktır şimdiden hayırlı olsun.
hocam bence beklemesi çok daha iyi olur pişman olmamak için.İşin acilse 2080S al. 2021 in başlarına kadar stok sıkıntısı olur gibi.
sen yine iyisin bende 2.1 ghz 2 core 2 thread intel celeron varArtık yeni PC almak iatiyorum bu 3070 ne zaman cikar 2 core 4 threadlik ialemci ve ölü hddli laptoptan kurtulmak iatiyoeum
Reis cidden olduruyor beni bu laptop peozden cekince ekrani gelmiyor baslatmasi 10 dk suruyor valorant gibi bir oyunda 30 fps aliyor bisey indirirken cpu kullanimi 95 oluyor ginaa geldihocam bence beklemesi çok daha iyi olur pişman olmamak için.
Beklerse daha performanslı olur tabii ki. Ama arkadaşın yazdıkların işinin önemli ve acil olduğunu anlıyorum. Bu stok mevzusu da Şubat’a kadar uzar gibi duruyor.hocam bence beklemesi çok daha iyi olur pişman olmamak için.
sen yine iyisin bende 2.1 ghz 2 core 2 thread intel celeron var![]()
Valla gecmis olsun aga bide benimki mobil ya neredeyse esithocam bence beklemesi çok daha iyi olur pişman olmamak için.
sen yine iyisin bende 2.1 ghz 2 core 2 thread intel celeron var![]()
Beklerse daha performanslı olur tabii ki. Ama arkadaşın yazdıkların işinin önemli ve acil olduğunu anlıyorum. Bu stok mevzusu da Şubat’a kadar uzar gibi duruyor.ben yarin iyici düşünücem
@crazyreign reis arkadaşa az para verde tatile çıksınNoldu gençler niye kızdınız![]()
benimki de mobil hatta 7 yıllık CaSpEr laptopValla gecmis olsun aga bide benimki mobil ya neredeyse esit