Neler Yeni

20bin TL'ye kadar tablet önerisi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam Apple Ipad ya da Ipad Air alsanız daha iyi bence.

2. el sorun değilse ilinizde satıcı varsa temizinden Air de bulabilirsiniz. kalemli şekilde.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Hocam Apple Ipad ya da Ipad Air alsanız daha iyi bence.

2. el sorun değilse ilinizde satıcı varsa temizinden Air de bulabilirsiniz. kalemli şekilde.
ipad air biraz pahalı geldi hocam. ipad 10. nesil + kalem alsam zaten 20k yı bulacak. Aldığım ekran kayıtlarını(video) windows bilgisayara atmakta sorun yaşar mıyım? Biliyorsunuz androidde kabloyu tak dosyayı al şeklinde basit şekilde halloluyor. Bildiğim kadarıyla ios cihazı windows cihaza kabloyla bağlayınca direkt görmüyor. Nasıl atılıyor bilmiyorum yani

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ipad air biraz pahalı geldi hocam. ipad 10. nesil + kalem alsam zaten 20k yı bulacak. Aldığım ekran kayıtlarını(video) windows bilgisayara atmakta sorun yaşar mıyım? Biliyorsunuz androidde kabloyu tak dosyayı al şeklinde basit şekilde halloluyor. Bildiğim kadarıyla ios cihazı windows cihaza kabloyla bağlayınca direkt görmüyor. Nasıl atılıyor bilmiyorum yani
Meşakatli iş hocam onu yapmak.

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Kerem
S9 daha pahalı bence s9 fe+ al sadece not ve dizi film için ne gerek var ekstra 6k para baymaya
Peki şu nasıl olur?
3k için düşmeye değer mi?
Ekranı ve pili iyi olduğu sürece çok bir beklentim yok.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Kutlu
Peki şu nasıl olur?
3k için düşmeye değer mi?
Ekranı ve pili iyi olduğu sürece çok bir beklentim yok.
Bataryada s9 fe+ 10900 mah s9 fe 8000 mah
Büyüklük olarak fe+ 12.4 İnç fe 10.9 İnç
Çözünürlük olarak fe+ daha iyi
Son olarak fe+ da 2.arka kamerada bulunuyor sana kalmış artık

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Meşakatli iş hocam onu yapmak.
Bende ilk başta ipad almak istiyordum. Daha uzun ömürlü daha stabil kullanırım diye. Fakat böyle bir iş çıkınca sürekli ekran kaydı alıp bilgisayara atmam lazım. Mac olsa sorun değil de windowsta zor diye biliyorum(apple cihaz kullanmadım, sadece duyum). O yüzden android düşünüyordum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bende ilk başta ipad almak istiyordum. Daha uzun ömürlü daha stabil kullanırım diye. Fakat böyle bir iş çıkınca sürekli ekran kaydı alıp bilgisayara atmam lazım. Mac olsa sorun değil de windowsta zor diye biliyorum(apple cihaz kullanmadım, sadece duyum). O yüzden android düşünüyordum
Baya uzun yollu bir şekilde atılıyor itunesden spotify klasörüne filan aktarılıyor da. Gün içinde yaptıklarınızı gün sonunda atarsanız anca o zaman katlanabilir. Onun dışında gün içinde sürekli bu işi yapmak insanı bunatır.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Baya uzun yollu bir şekilde atılıyor itunesden spotify klasörüne filan aktarılıyor da. Gün içinde yaptıklarınızı gün sonunda atarsanız anca o zaman katlanabilir. Onun dışında gün içinde sürekli bu işi yapmak insanı bunatır.
Tablet olarak ipad daha iyi olsa da yapacağım iş doğrultusunda samsung'un beni üzmeyeceğini düşünüyorum hocam. Yardımınız için teşekkürler

Top Bottom