https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-cyborg-15-ekran-karti-kac-watt.2793212/ her MSI güzel değildir.Cyborg’dan bir cırt olmaz mı
buda güzel ama nitro 5 kadar değil fakat nitro 5 den sanırsam daha kaliteli.Bi de bu var tabii. Çok seçenek var olm napcaz yav
Alıntıyı görüntüle
ya legion derim ya da nitro ama legion çok daha üst segment bir ürün yani gönlüm legiondan yana biraz araştırmam lazım.Son olarak ne diyorsun kanka
eski nesil clevo ısınıyor sanırım 3070 ti lı nitro 5 daha iyi performans verecek legiondan fakat legionda kaliteli model size kalmış artık 4060'ıda es geçmemek lazım tabi ama inteller ısınacaktır thermal limit yemez fakat ısınabilir.Gigabyte ın espirisi ne
Peki son olarak şunu sormak istiyorum. Bu bilgisayar kardeşime alınacak ama bir yandan yatırım olarak da düşünmek istiyorum. Şimdi alamazsak fiyatlar daha da artacak. Yani diyeceğim o ki daha düşük bütçeli bir şey alıp onla devam ettirmek mi yoksa paraya acımayıp ileride daha rahat satarız düşüncesiyle yüksek model almak mıeski nesil clevo ısınıyor sanırım 3070 ti lı nitro 5 daha iyi performans verecek legiondan fakat legionda kaliteli model size kalmış artık 4060'ıda es geçmemek lazım tabi ama inteller ısınacaktır thermal limit yemez fakat ısınabilir.
tam tersine yüksek modeli daha zor satarsınız şimdi lenovo legionu ülkemizde çok bilen yok şatafatlı bir şey lazım satmak için Nitro piyasada iyi gider bir de 3070 Ti yazıyor daha cazibeli düz 3070 yazınca çok his uyandırmıyor ama Ti görünce insana bir şevk geliyor ileride satmak için nitro daha iyi olabilir ya da 4060 da alabilirsiniz tamamen size kalmış ülkemizde kağıt üstünde bakıyorlar her şeye.Peki son olarak şunu sormak istiyorum. Bu bilgisayar kardeşime alınacak ama bir yandan yatırım olarak da düşünmek istiyorum. Şimdi alamazsak fiyatlar daha da artacak. Yani diyeceğim o ki daha düşük bütçeli bir şey alıp onla devam ettirmek mi yoksa paraya acımayıp ileride daha rahat satarız düşüncesiyle yüksek model almak mı
Yeni ürünler ekledim demek istediğim onlardıtam tersine yüksek modeli daha zor satarsınız şimdi lenovo legionu ülkemizde çok bilen yok şatafatlı bir şey lazım satmak için Nitro piyasada iyi gider bir de 3070 Ti yazıyor daha cazibeli düz 3070 yazınca çok his uyandırmıyor ama Ti görünce insana bir şevk geliyor ileride satmak için nitro daha iyi olabilir ya da 4060 da alabilirsiniz tamamen size kalmış ülkemizde kağıt üstünde bakıyorlar her şeye.