20k bütçede kasamı laptop mu?

Ucuza hazır sistem bulursan masaüstü daha iyi. 15k gibi fiyatlara bence normal masaüstü bulabilirsin (hazır sistem olursa). Eğer bulamazsan laptop almanı öneririm. Eski GTX kartlarını tercih etme bence. Artık günümüzde oyunların optimizasyonu çok kötü oluyor ve geliştiriciler DLSS’ten umutlu olduğu için oyunların optimizasyonuyla çok uğraşmıyorlar. O yüzden 15k gibi fiyata RTX ve ya RX6600 (minimum) serisi bir ekran kartı olan hazır sistemleri takip et. Olmuyorsa laptop.
15k Param yok ekran kartı 8000-4000 tl arası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki apu sistem sıfır alıp sadece ekran kartı ikinci el bakabilirmi,4000tlye fln rtx2060 var ikinci elde
Yaşadığım şehirde 2. el ilan verilen 2060 yok.

Ucuza hazır sistem bulursan masaüstü daha iyi. 15k gibi fiyatlara bence normal masaüstü bulabilirsin (hazır sistem olursa). Eğer bulamazsan laptop almanı öneririm. Eski GTX kartlarını tercih etme bence. Artık günümüzde oyunların optimizasyonu çok kötü oluyor ve geliştiriciler DLSS’ten umutlu olduğu için oyunların optimizasyonuyla çok uğraşmıyorlar. O yüzden 15k gibi fiyata RTX ve ya RX6600 (minimum) serisi bir ekran kartı olan hazır sistemleri takip et. Olmuyorsa laptop.
@Geralt777 @Batuhan87856 bende öyle düşünüyorum hocam rx6600 bulunabilir o yüzden ikinci ele yönelmesini istemiyorum.

Uzun uğraş sonucunda şehirmde 2060 buldum.
Fiyatı iyi görünüyor, yaşadığın şehirde ikinci el PC parçasi satan yer varsa oralarada bak

Evet hocam, ikinci el ekran kartlarında çok sıkıntı olabilir. Bugün alırsın yarın artifact görmeye başlarsın. Verdiğin paraya yazık olur. Garanti olsun diye yeni ürün almak her zaman daha iyi.
Aynen öyle mining yapılmadığınında garantisi yok,ama idare etmek için iyi bı tercih olabilir

Fiyatı iyi görünüyor, yaşadığın şehirde ikinci el PC parçasi satan yer varsa oralarada bak

Aynen öyle mining yapılmadığınında garantisi yok,ama idare etmek için iyi bı tercih olabilir
bir sorayım hocam

Mining olmasından korkuyorum.

Geri