İyi günler arkadaşlar hayatımda ilk defa yüksek bütçeli bir sistem toplayacağım ve bu sistem için sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Bütçem maksimum 20.000₺ olup Vatan Bilgisayar'dan toplatmayı düşünüyorum
Kendi araştırmalarım sonucu düzdüğüm sistemi sizlerle paylaşmak isterim. Öneri, tavsiye ve yorumlarınız benim için çok önemli dostlar. Şimdiden ilgilenen arkadaşlar için çok minnettarım!
İYİ AKŞAMLAR SİZİN İÇİN BİR SİSTEM YAPTIM. BİR İNCELEYİN İSTERSENİZ.
İŞLEMCİ
AMD Ryzen™7 100-100000063WOF Soket AM4 3.8GHz 32MB 105W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
ANAKART(GÜNCEL BİR KART. KENDİM KULLANIYORUM WİFİ OLMASI SÜPER)
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
RAM BELLEK(AMD İÇİN İYİ BİR TERCİH. KENDİM KULLANIYORUM 2*8 OLANDAN)
GSKILL 32GB(2x16GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 AMD Ryzen Uyumlu RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
EKRAN KARTI(S.A.M. AÇISINDAN ÖNERİYORUM BU KART 3080DEN DAHA İYİ KARŞILAŞTIRMA VİDEOLARINA BAKARSIN. FİYAT OLARAKTA DAHA UYGUN)
Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
KASA( GÜÇ KAYNAĞI İÇİNDE 1.DAHA KALİTELİ 2. UYGUN FİYATLI AYRICA KULLANIYORUM ŞİMDİLİK SIKINTI YOK)
THERMALTAKE Commander G33 TG ARGB Fanlı MidT Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Commander G33 TG ARGB Fanlı MidT en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
XIGMATEK COCKPIT MESH PANEL 4x120mm FANLI X-POWER 700W 80PLUS MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
SIVI SOĞUTUCU(SİLVERSTONE OLANI ÖVÜYORLAR. 2 TERCİH SUNUYORUM)
THERMALTAKE TH240 ARGB Fanllı 240mm Intel/AMD4 Serisi Uyumlu Sıvı Soğutma Sistem fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA115x/1200/1700/2011/2066 AMD Socket: AM2/AM3/AM4/AM5/FM1/FM2 Fan Boyutu 120mm Fan Devri 600 - 2200 RPM Fan...
www.teknobiyotik.com
M2 HARDDİSK(HEPSİ BURADA OLAN DAHA UYGUN Bİ BAKARSIN. 500GB OLANI KULLANIYORUM)
Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 500GB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com
Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
HDD HARDDİSK(HEPSİBURADA OLAN UYGUN İNCELERSİN)
Seagate Barracuda 3.5" 2TB Sata 3.0 256MB Cache 7200Rpm Harddisk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
SİSTEM KOMPLE VATAN OLUNCA 21.393 TL TUTUYOR. BAŞKA YERLERE BAKARAK DAHA UYGUNADA GETİREBİLİRSİN. YİNE BU PARÇALARA BAKAR ARAŞTIRIRSIN. İNŞALLAH HAYIRLI OLUR. KOLAY GELSİN.