Neler Yeni

Çözüldü✓ 20k bütçeli sistem tavsiyesi (sistemin son hali 3. sayfada)

Mehmet Anıl

80+ Silver
Uyumundan kasıtım fiziksel bir şey değil, yazılımsal olarak evet uyumlular. Ama dediğim gibi şuanlık bakarsam 3060ti alacağım hem daha güncel hemde fiyatına göre güçlü bir kart olduğu için.
peki arada dağlar kadar fps var

callmilux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Mumtazlı
peki arada dağlar kadar fps var
Oyundan oyuna değişiyor, olay monitörle sınırlı zaten refresh rate'ine ve çözünürlüğüne göre kaliteyi hissedersin. Benim amacım taş gibi grafiklerle oyun oynamaktan ziyade hikaye örgüsü ki zaten günümün çoğu kod yazmak ile geçiyor, steam kütüphanemde 200küsür oyun olsa bile boş zamanlarımda oynadığım tek oyun CSGO olduğu için 3080 için 4.000tl'lik fark gözüme çok geliyor bilmem anlatabilidim mi.

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
İyi günler arkadaşlar hayatımda ilk defa yüksek bütçeli bir sistem toplayacağım ve bu sistem için sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Bütçem maksimum 20.000₺ olup Vatan Bilgisayar'dan toplatmayı düşünüyorum
Kendi araştırmalarım sonucu düzdüğüm sistemi sizlerle paylaşmak isterim. Öneri, tavsiye ve yorumlarınız benim için çok önemli dostlar. Şimdiden ilgilenen arkadaşlar için çok minnettarım!
İYİ AKŞAMLAR SİZİN İÇİN BİR SİSTEM YAPTIM. BİR İNCELEYİN İSTERSENİZ.

İŞLEMCİ

ANAKART(GÜNCEL BİR KART. KENDİM KULLANIYORUM WİFİ OLMASI SÜPER)

RAM BELLEK(AMD İÇİN İYİ BİR TERCİH. KENDİM KULLANIYORUM 2*8 OLANDAN)

EKRAN KARTI(S.A.M. AÇISINDAN ÖNERİYORUM BU KART 3080DEN DAHA İYİ KARŞILAŞTIRMA VİDEOLARINA BAKARSIN. FİYAT OLARAKTA DAHA UYGUN)

KASA( GÜÇ KAYNAĞI İÇİNDE 1.DAHA KALİTELİ 2. UYGUN FİYATLI AYRICA KULLANIYORUM ŞİMDİLİK SIKINTI YOK)

SIVI SOĞUTUCU(SİLVERSTONE OLANI ÖVÜYORLAR. 2 TERCİH SUNUYORUM)

M2 HARDDİSK(HEPSİ BURADA OLAN DAHA UYGUN Bİ BAKARSIN. 500GB OLANI KULLANIYORUM)

HDD HARDDİSK(HEPSİBURADA OLAN UYGUN İNCELERSİN)

SİSTEM KOMPLE VATAN OLUNCA 21.393 TL TUTUYOR. BAŞKA YERLERE BAKARAK DAHA UYGUNADA GETİREBİLİRSİN. YİNE BU PARÇALARA BAKAR ARAŞTIRIRSIN. İNŞALLAH HAYIRLI OLUR. KOLAY GELSİN.

Top Bottom