- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sistem berbat
Kötü yanlarını söyleyerek yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Sistem çok kötü
hocam sistem berbat
Kötü yanlarını söyleyerek yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Sistem çok kötü
Hocam o bütçeye 3080 + 5600x toplarız . Windows almanıza gerek yok , ramler çok kazık , işlemci soğutucusu çok kötü , kasa çok kötüÇok özür diliyorum yanlış png'yi koymuşum bazı parçalar eksik çıkmış orada, tam liste böyle.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyeniz var ise neden olmasın
işlemci soğutucu kasa o fiyata 3060tiKötü yanlarını söyleyerek yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
hocam sistem berbat
Sistem çok kötü
Sistemin çok kötü olabilmesi normal ilk defa topluyorum bunun yerine yardımcı olsanız sevinirim.yine berbat sistem
bencede 3080 rahat dizilir mesela gamegarajda 3080li sistem yaklasık 17kya varyine berbat sistem
şuan canlu dersteyim biraz bekle sistem dizerim sanaSistemin çok kötü olabilmesi normal ilk defa topluyorum bunun yerine yardımcı olsanız sevinirim.
bide güç kaynağı bırakmamışlar hiçbiryerde stok yok 700w üstüCorsair ram ler sorunlu diye okudum "Hemde bu forumda"güç kaynağı 850w olsun
Stok beklerim çok bir acelem yok, Windows almakta zaten kararsızdım büyük ihtimalle almam. Ramlerin sıkıntısı ne, işlemci soğutucusu ve kasanın kötü olduğunun farkındayım.Hocam o bütçeye 3080 + 5600x toplarız . Windows almanıza gerek yok , ramler çok kazık , işlemci soğutucusu çok kötü , kasa çok kötü
5600x in stoklara girmesini bekleyin bence.
Corsair ram ler sorunlu diye okudum "Hemde bu forumda"güç kaynağı 850w olsun
Evet düzgün güç kaynağı bulamadımbide güç kaynağı bırakmamışlar hiçbiryerde stok yok 700w üstü
Windows almaktan zaten kararsızdım freedos alacağım son kararım, kasa olayından hiç anlamıyorum ortalama 500tl civarı güzel bir tavsiyen var mı kasa için?Hocam Windows almayın. Kasayı Rampage almayın. Windowsu kendiniz kurun 1200TL'ye değmez.
İşlemci güzel. anakart güzel. M2 güzel mümkünse hdd çıkar m2yi 1tb yap. Ekran kartını değiştir 6800 yada 6800xt yap s.a.m. teknolojiden yararlanırsın. Soğutucu olmaz silver stone pf240 al. Kasa olmamış. Mutlaka mesh kasa al sıcaklık için faydalı olur. Ve atx anakart uyumlu olsun. Son olarak sadece vatan bakma daha uyguna başka yerden alabilirsin parçaları. Hayırlı olsun.İyi günler arkadaşlar hayatımda ilk defa yüksek bütçeli bir sistem toplayacağım ve bu sistem için sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Bütçem maksimum 20.000₺ olup Vatan Bilgisayar'dan toplatmayı düşünüyorum
Kendi araştırmalarım sonucu düzdüğüm sistemi sizlerle paylaşmak isterim. Öneri, tavsiye ve yorumlarınız benim için çok önemli dostlar. Şimdiden ilgilenen arkadaşlar için çok minnettarım!
Fiyatlara pek hakim hakim değilim ama Rampage alma Corsair Spec Delta bakabilirsinEvet düzgün güç kaynağı bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows almaktan zaten kararsızdım freedos alacağım son kararım, kasa olayından hiç anlamıyorum ortalama 500tl civarı güzel bir tavsiyen var mı kasa için?