Mert Göktuğ
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Başıkta yazdığım gibi bütçem bu kadar bana ne önerirsiniz ?
ne gibi mesela rica etsem önerebilir misin ?O bütçeye TR Garantili iPhone eski modeller yerine bir android amiral gemisi almak daha mantıklı.
aklımda monitör + telefon 12t alırsamSaf performans Xiaomi 12T diyorum. Batarya, 120w hızlı şarj ve ekran büyüklüğüne oranla pixel yoğunluğu ile güzel avantajları var. S22 yerine kesinlikle bunu alırdım.
iPhone desek 11 128GB 16.000 bandında. O ekran kalitesi yerine 12 alın desek 23K fiyata gelir. Bununla beraber+ adaptör almanız gerekiyor.
Bonus;
Amacım sıfırdan bir eko sistem kurup kullanmak ve bütçem 20K ise Samsung S21Fe (13.600) + Samsung watch 4 (3099) yapardım.Burada hem günlük bildirim takipleri, hem telefon fazlası ile iş görür.
ısınma ve batarya kesinlikle sorun olurMİ 12T, 2.el İPhone 13, ısınma ve batarya sorun olmaz ise S22.
O zaman 12T veya 2. el 13.ısınma ve batarya kesinlikle sorun olur
hocam samimiyetinize dayanarak yapıyorum bu yorumu tamamen kendi fikrim lütfen linçlemeyin ama şu akıllı saatler saçmalıktan başka bir şey değil benceSaf performans Xiaomi 12T diyorum. Batarya, 120w hızlı şarj ve ekran büyüklüğüne oranla pixel yoğunluğu ile güzel avantajları var. S22 yerine kesinlikle bunu alırdım.
iPhone desek 11 128GB 16.000 bandında. O ekran kalitesi yerine 12 alın desek 23K fiyata gelir. Bununla beraber+ adaptör almanız gerekiyor.
Bonus;
Amacım sıfırdan bir eko sistem kurup kullanmak ve bütçem 20K ise Samsung S21Fe (13.600) + Samsung watch 4 (3099) yapardım.Burada hem günlük bildirim takipleri, hem telefon fazlası ile iş görür.
Saat, direksiyondayken gelen aramaları cevaplamak için birebir. Yine telefondan bağımsız arama yapabilmek de iyi oluyor. Ayrıca gelen sms ve bildirimleri anında görebilmek de güzel oluyor. Yine hava durumu, takvimin her an görünebilir olması da çok işe yarıyor.hocam samimiyetinize dayanarak yapıyorum bu yorumu tamamen kendi fikrim lütfen linçlemeyin ama şu akıllı saatler saçmalıktan başka bir şey değil bence![]()
İlk zamamlar özellikle kullanmadan önce bende bu şekilde diyordum. Ancak ciddi manada il görüyor hocam. Huawei Watch Gt2 ilk çıktığında 1499 liraya alanlardan birisiyim. Göz ameliyatı sonrası telefon yerine sürekli saatten gelen aramaları açıp görüştüm. Telefonu resmen unuttumhocam samimiyetinize dayanarak yapıyorum bu yorumu tamamen kendi fikrim lütfen linçlemeyin ama şu akıllı saatler saçmalıktan başka bir şey değil bence![]()