20k Civarı telefon önerisi

Saf performans Xiaomi 12T diyorum. Batarya, 120w hızlı şarj ve ekran büyüklüğüne oranla pixel yoğunluğu ile güzel avantajları var. S22 yerine kesinlikle bunu alırdım.

iPhone desek 11 128GB 16.000 bandında. O ekran kalitesi yerine 12 alın desek 23K fiyata gelir. Bununla beraber+ adaptör almanız gerekiyor.

Bonus;
Amacım sıfırdan bir eko sistem kurup kullanmak ve bütçem 20K ise Samsung S21Fe (13.600) + Samsung watch 4 (3099) yapardım. 😁 Burada hem günlük bildirim takipleri, hem telefon fazlası ile iş görür.
Bende galaxy watch 4 ile m20 var
Evet telefon biraz eski 3 4 yıllık ama saatle uyumlu çalışıyor bazen teli cepten çıkarmadan iş yapmak çok iyi uyku verileri ve sağlık ile ilgili olan şeyler cabası
Ama en iyi özellik ses kaydı
Biri size bir söz mü vericek aç ses kaydını birdaha inkar edemez 🤠
Sorun varsa sorabilirsin saat ilr ilgili

Bende galaxy watch 4 ile m20 var
Evet telefon biraz eski 3 4 yıllık ama saatle uyumlu çalışıyor bazen teli cepten çıkarmadan iş yapmak çok iyi uyku verileri ve sağlık ile ilgili olan şeyler cabası
Ama en iyi özellik ses kaydı
Biri size bir söz mü vericek aç ses kaydını birdaha inkar edemez 🤠
Sorun varsa sorabilirsin saat ilr ilgili
Bende Watch Gt2 kullanıyorum. Yeri geliyor gün içinde telefonu cepten çıkartmadan takılıyorum. Bildirimleri hep saat üzerinde gördüğüm için telefonu elime alınca okuduğum ne kadar bildirim varsa ekranda beni bekliyor 😁

Bende Watch Gt2 kullanıyorum. Yeri geliyor gün içinde telefonu cepten çıkartmadan takılıyorum. Bildirimleri hep saat üzerinde gördüğüm için telefonu elime alınca okuduğum ne kadar bildirim varsa ekranda beni bekliyor 😁
Ben hem telefon Samsung diye hem de watch os için galaxy watch 4 aldım 2. El de yarı fiyatına aldı sıfır gibi kullanıyorum abimde diyordu boş iş falan ama baya kullanışlı

Ben hem telefon Samsung diye hem de watch os için galaxy watch 4 aldım 2. El de yarı fiyatına aldı sıfır gibi kullanıyorum abimde diyordu boş iş falan ama baya kullanışlı
Huawei şarj konusunda iyi ama sebebi zaten özelliklerinin o kadar olmaması... Bende Samsung saat arıyorum ama piyasası çok yukarılarda 😁

Huawei şarj konusunda iyi ama sebebi zaten özelliklerinin o kadar olmaması... Bende Samsung saat arıyorum ama piyasası çok yukarılarda 😁
Ben 1650 ye aldım 44mm versiyonunu istersen yardım ederim bulmana özele gel

Geri