Yasin Çınar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 521
yeterli bence
işi evi burdan ayarlayıp birazda az harcama yaparak o paraya bi araba alabilirmiyim acaba diye düşünüyorum.birçok şeyi bir süre kafaya takmadan yaşatır diye düşünüyorum
gittiğinde hazır bir işin maaşın yaşayacağın evin kirasını rahatlıkla karşılayacak üstüne sana bolca kalıcak bir maaş alabilirsen yıllarca yaşar düzenini oturtursun yada ucuz pansiyonlarda bir süre idare edebilirsin orda çalışıp biriktirerek yada tanıdık vs varsa daha kolay olur
arabayı bence şimdiden takma otobüs taksi vs işini görür arabayı rahat alırsın orda 1 aylık maaşa mis gibi arabalar varişi evi burdan ayarlayıp birazda az harcama yaparak o paraya bi araba alabilirmiyim acaba diye düşünüyorum.
Eğer gelip 1-2 ay içinde iş bulacaksan yeterlibana gayet ideal bi rakam gibi geliyor yaklaşık bi kaç yıl sonra taşınacağım bütçe artmalımı düşmelimi?
Eğer gelip 1-2 ay içinde iş bulacaksan yeterli
İşi burdan bulup iş verenin sponsor olması lazım vize alabilmesi içinGayet yeterli bu arada. Ortalama iyi bir hayat yaşarsınız 2-3 ay sonra işiniz olacak zaten.
Uçak masraflarını şirket karşılayabiliyor ve bazen taşınma parası bile veriyorlarUçus vb şeyler dışı bence 3ay bile yeter
kiralar nasıldır bilmiyorum ama 4k de(elektrik dahil filan)(12k)
Yemek içinde 3 ay için 3k de
Giyimdir 1.5k de
eylence 500 desen bile cebinde kalıyor yine
İlk ay için fazla bile zaten gelir gelmez işi hazır20 bin dolar çok rahat yeter. Daha azıyla rezil olursun. Ucuz bir araba alırsın o 20 bin dolar içinden.
Sponsorlu green card alıyor herhaldeİşi burdan bulup iş verenin sponsor olması lazım vize alabilmesi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uçak masraflarını şirket karşılayabiliyor ve bazen taşınma parası bile veriyorlar
İlk ay için fazla bile zaten gelir gelmez işi hazır
Hatta çok fazla 20k 5k ile gelse bile yeter bence ilk ay
Zaten ilk ay tek harcaması kira faturalar yemek ihtiyaçlar olur
Yok iş bulup çalışma vizesiyle oturum alacak sonra 2-3 yıl çalışıp green card alabiliyorSponsorlu green card alıyor herhalde