20k elektrikli bisiklet

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,408
Bütçe
20500
Arkadaşlar motor alacaktım faka tistediğim motora 10k zam gelince hayal oldu birazcık.
limde rockrider st530 var eğer bilgilş olan biri varda yardım edebilirse onu elektrikliye cevirelim
yoksa da 20k bütçeye hızlı gidebilecek yokuş çıkabilecek bir elektrikli bisiklet önerir misiniz? dershaneye git gel için kullanıcam

ben de bir süredir elektrikli bisiklet almayi düşünüyorum

bu güzel gibi geldi bana bir bak istersen bir de xiaominin himo serisi vardi sanirim katlanabilir z20 ona bakabilirsin ama çoğu kişi kendin yaparsan daha iyi olur diyor galiba ben arada kaldım

ben de bir süredir elektrikli bisiklet almayi düşünüyorum

bu güzel gibi geldi bana bir bak istersen bir de xiaominin himo serisi vardi sanirim katlanabilir z20 ona bakabilirsin ama çoğu kişi kendin yaparsan daha iyi olur diyor galiba ben arada kaldım
kendim yapmak istiyorum ama parçaları bulamam, videolar falan izledim fakat her parçayı farklı bir yerden getiriyorlar kimi uyumsuz oluyor güçsüz oluyor ya da bir parçası uymuyor değiştiriyorlar zor olur yani. Ama hazır setler varsa alıp takarım onda sıkıntı yok.
Attığını inceleyeceğim
Bir de hocam attığınız modelde maksimum hız 25kmh diyor şöyle 45-50 yi görecek modeller ne kadardır? bu bütçeye var mıdır

Geri