Neler Yeni

Çözüldü✓ 20K Hazır sistem önerisi

Bütçe
19999
Merhaba ben şu hazır sistemi almayı düşünüyordum lakin zam geldi Link
Hafta sonu param gelecek sistem tavsiyeniz varmı hafta içini bekleyeyim mi ?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ferhat Bilgi
Merhaba ben şu hazır sistemi almayı düşünüyordum lakin zam geldi Link
Hafta sonu param gelecek sistem tavsiyeniz varmı hafta içini bekleyeyim mi ?
Bu 19999 tl satılıyordu 23 bin olmuş şuan alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence hem İncehesap gaming gecesini hemde itopyanın çarşamba günlerini takip edin ayriyeten forum sıcak fırsatlardan da paylaşım yaparlar arkadaşlar uygun sistemleri youtuber kampanyalarını da takip edebilirsiniz bu ay sonuna kadar almanızı tavsiye ederim zam bekleniyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu 19999 tl satılıyordu 23 bin olmuş şuan alınmaz

Bence hem İncehesap gaming gecesini hemde itopyanın çarşamba günlerini takip edin ayriyeten forum sıcak fırsatlardan da paylaşım yaparlar arkadaşlar uygun sistemleri youtuber kampanyalarını da takip edebilirsiniz bu ay sonuna kadar almanızı tavsiye ederim zam bekleniyor
Mutlaka alicam bu ay, dediğiniz gibi 19999 TL idi 23k olmuş bencede değmez incehesap gaming gecesi ne zaman ?, bu hafta içi herhangi bir youtuber hazır sistem çıkartacak mi bu fiyat bandında.

Up up up

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ferhat Bilgi
Mutlaka alicam bu ay, dediğiniz gibi 19999 TL idi 23k olmuş bencede değmez incehesap gaming gecesi ne zaman ?, bu hafta içi herhangi bir youtuber hazır sistem çıkartacak mi bu fiyat bandında.
İnce hesap gaming gecesi cuma günü ondan eminim saatten bi emin değilim ama 6 7 gibi başlıyor diye hatırlıyorum siz detaylı takibini yaparsınız çarşamba günü olansa 4 ile 10 arasında oluyor akşam üzeri

Up up up
Herhangi youtuber çıkarır mı kesin bir bilgi yok ama çıkacağını tahmin ediyorum cumaya pazara kadar çıkacağını düşünmüyorum ama haftaya cumaya kadar bence çıkar

İnce hesap gaming gecesi cuma günü ondan eminim saatten bi emin değilim ama 6 7 gibi başlıyor diye hatırlıyorum siz detaylı takibini yaparsınız çarşamba günü olansa 4 ile 10 arasında oluyor akşam üzeri

Herhangi youtuber çıkarır mı kesin bir bilgi yok ama çıkacağını tahmin ediyorum cumaya pazara kadar çıkacağını düşünmüyorum ama haftaya cumaya kadar bence çıkar.
Tamamdır bu hafta sonuda beklerim.
İyi bir sistem varmı şuanda.

Up up

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Jiyu
Pc hocası , donanım arşivi ya da vatan vb. f/p hazır sistemler çıkıyor bence bekleyin. belki ddr5 4060 sistem alırsınız
12400f rtx 4060ti ddr5 sistemler 23-25k arası geliyor arada

Pc hocası , donanım arşivi ya da vatan vb. f/p hazır sistemler çıkıyor bence bekleyin. belki ddr5 4060 sistem alırsınız
12400f rtx 4060ti ddr5 sistemler 23-25k arası geliyor arada
Ddr5 olmasına gerek yok zaten Max 20 k butçem var, onumuzdeki haftada bekleyeceğim youtuberlar fp bir hazır sistem çıkarır umarım

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ferhat Bilgi
Ddr5 olmasına gerek yok zaten Max 20 k butçem var, onumuzdeki haftada bekleyeceğim youtuberlar fp bir hazır sistem çıkarır umarım
Bu cumayı haftaya çarşambayı ve haftaya cumayı bekleyin derim en azından. Daha sonrasında artık bi kampanyalı tavsiye edilen bir sistem çıkarsa 4060 veya ti amd tarafında da 7600 vs alırsınız işlemci de ya 5600 ya da 7500f tercih etmenizi öneririm tabi sistem çıkması durumda bunlar olur ama dediğim gibi bu 3 günü bekleyin derim

Bu cumayı haftaya çarşambayı ve haftaya cumayı bekleyin derim en azından. Daha sonrasında artık bi kampanyalı tavsiye edilen bir sistem çıkarsa 4060 veya ti amd tarafında da 7600 vs alırsınız işlemci de ya 5600 ya da 7500f tercih etmenizi öneririm tabi sistem çıkması durumda bunlar olur ama dediğim gibi bu 3 günü bekleyin derim
Hafta içini bekleyecem hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,648
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom