Arthur_Morgan
80+
Bu 19999 tl satılıyordu 23 bin olmuş şuan alınmazMerhaba ben şu hazır sistemi almayı düşünüyordum lakin zam geldi Link
Hafta sonu param gelecek sistem tavsiyeniz varmı hafta içini bekleyeyim mi ?
Mutlaka alicam bu ay, dediğiniz gibi 19999 TL idi 23k olmuş bencede değmez incehesap gaming gecesi ne zaman ?, bu hafta içi herhangi bir youtuber hazır sistem çıkartacak mi bu fiyat bandında.Bu 19999 tl satılıyordu 23 bin olmuş şuan alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence hem İncehesap gaming gecesini hemde itopyanın çarşamba günlerini takip edin ayriyeten forum sıcak fırsatlardan da paylaşım yaparlar arkadaşlar uygun sistemleri youtuber kampanyalarını da takip edebilirsiniz bu ay sonuna kadar almanızı tavsiye ederim zam bekleniyor
İnce hesap gaming gecesi cuma günü ondan eminim saatten bi emin değilim ama 6 7 gibi başlıyor diye hatırlıyorum siz detaylı takibini yaparsınız çarşamba günü olansa 4 ile 10 arasında oluyor akşam üzeriMutlaka alicam bu ay, dediğiniz gibi 19999 TL idi 23k olmuş bencede değmez incehesap gaming gecesi ne zaman ?, bu hafta içi herhangi bir youtuber hazır sistem çıkartacak mi bu fiyat bandında.
Herhangi youtuber çıkarır mı kesin bir bilgi yok ama çıkacağını tahmin ediyorum cumaya pazara kadar çıkacağını düşünmüyorum ama haftaya cumaya kadar bence çıkarMutlaka alicam bu ay, dediğiniz gibi 19999 TL idi 23k olmuş bencede değmez incehesap gaming gecesi ne zaman ?, bu hafta içi herhangi bir youtuber hazır sistem çıkartacak mi bu fiyat bandında.
Up up up
Tamamdır bu hafta sonuda beklerim.İnce hesap gaming gecesi cuma günü ondan eminim saatten bi emin değilim ama 6 7 gibi başlıyor diye hatırlıyorum siz detaylı takibini yaparsınız çarşamba günü olansa 4 ile 10 arasında oluyor akşam üzeri
Herhangi youtuber çıkarır mı kesin bir bilgi yok ama çıkacağını tahmin ediyorum cumaya pazara kadar çıkacağını düşünmüyorum ama haftaya cumaya kadar bence çıkar.
Ddr5 olmasına gerek yok zaten Max 20 k butçem var, onumuzdeki haftada bekleyeceğim youtuberlar fp bir hazır sistem çıkarır umarımPc hocası , donanım arşivi ya da vatan vb. f/p hazır sistemler çıkıyor bence bekleyin. belki ddr5 4060 sistem alırsınız
12400f rtx 4060ti ddr5 sistemler 23-25k arası geliyor arada
Bu cumayı haftaya çarşambayı ve haftaya cumayı bekleyin derim en azından. Daha sonrasında artık bi kampanyalı tavsiye edilen bir sistem çıkarsa 4060 veya ti amd tarafında da 7600 vs alırsınız işlemci de ya 5600 ya da 7500f tercih etmenizi öneririm tabi sistem çıkması durumda bunlar olur ama dediğim gibi bu 3 günü bekleyin derimDdr5 olmasına gerek yok zaten Max 20 k butçem var, onumuzdeki haftada bekleyeceğim youtuberlar fp bir hazır sistem çıkarır umarım
Hafta içini bekleyecem hocamBu cumayı haftaya çarşambayı ve haftaya cumayı bekleyin derim en azından. Daha sonrasında artık bi kampanyalı tavsiye edilen bir sistem çıkarsa 4060 veya ti amd tarafında da 7600 vs alırsınız işlemci de ya 5600 ya da 7500f tercih etmenizi öneririm tabi sistem çıkması durumda bunlar olur ama dediğim gibi bu 3 günü bekleyin derim