Öneri 20K' ya Asus TUF 9060XT mi Sapphire Nitro+ 9060XT mi ?

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
Arkadaşlar sizce vatan indirimi kullanıp tuf 9060xt mi yoksa kullanmayıp 1000tl fark ile nitro+ 9060xt mi?

Her halükarda gaming gecesini bekleyeceğim sadece soru amaçlı sordum.

Asus Tuf bana marka olarak biraz daha güven veriyor ama sapphire nitro+ da L gpu desteği ile geliyor ayrıca tasarımı çok güzel tank gibi kart

Arkadaşlar sizce vatan indirimi kullanıp tuf 9060xt mi yoksa kullanmayıp 1000tl fark ile nitro+ 9060xt mi?

Asus Tuf bana marka olarak biraz daha güven veriyor ama sapphire nitro+ da L gpu desteği ile geliyor ayrıca tasarımı çok güzel tank gibi kart
şöyle bir örnekte bulunayım nvidia'da EVGA ne ise AMD de sapphire :D sapphire en iyi amd kart üreten markadır BENCE nitro+ en üst modeldir çoğu teste sıcaklıkları 1-2 derece fazla gözüküyor fakat hem daha güçlü hem de fanları daha yavaş oluyor yanılma olmasın.

Rx 9060 xt nitro plus kesinlikle tavsiye ederim şu an ben kulanıyorum maks 59 derce gördüm fanları aşırı sesiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• IMG_4224.webp
    IMG_4224.webp
    271.4 KB · Hit: 39
Rx 9060 xt nitro plus kesinlikle tavsiye ederim şu an ben kulanıyorum maks 59 derce gördüm fanları aşırı sesiz
cidden premium bir duruşu var ya

30kya 9070xt bekliyorum da bi yandan aklım bu 9060 xt modeline gidiyor

Nitro+

1000 tl fark değer ya eğer gaming gecesi indirimi gelmezse tuf yerine alacağım

Çok karizma kart ya tam bu eski rog strix serileri gibi

şöyle bir örnekte bulunayım nvidia'da EVGA ne ise AMD de sapphire :D sapphire en iyi amd kart üreten markadır BENCE nitro+ en üst modeldir çoğu teste sıcaklıkları 1-2 derece fazla gözüküyor fakat hem daha güçlü hem de fanları daha yavaş oluyor yanılma olmasın.
PowerColorla XFX te var hocam onları atlamayalım.

powercolor red devil :shy: sapphireyi çok sevsem de red devil hep en sevdiğim model olacak.
Ayrı bir yakışıklı duruyor red deviller yeni kart alıcak olsam yine red devil alırım.

Ekler

• IMG_20250120_150801.webp
    IMG_20250120_150801.webp
    236.9 KB · Hit: 30
  • IMG-20250524-WA0011.webp
    IMG-20250524-WA0011.webp
    102.6 KB · Hit: 30
Ayrı bir yakışıklı duruyor red deviller yeni kart alıcak olsam yine red devil alırım.
Hayırlı olsun sisteminiz cok güzelmiş hocam maşallah. Ama bana nitro+ çok ayrı karizma geliyor ya

Hayırlı olsun sisteminiz cok güzelmiş hocam maşallah. Ama bana nitro+ çok ayrı karizma geliyor ya
PP den tank sevdiğinizi düşünüyorum bende severim nitro+ tank gibi gözüküyor çok kaslı bir yapısı var ondan öyle geliyordur :D

PP den tank sevdiğinizi düşünüyorum bende severim nitro+ tank gibi gözüküyor çok kaslı bir yapısı var ondan öyle geliyordur :D
Hocam hem RGB şerit çok şık durmuş hem de sanki top level bir kart gibi görünüme sahip sanki RTX serisi gibi 😃. Eski ROG Strix tasarımlarını hiçbir şeye değişmem ama

Geri