kaç sene kullanacaksınkendiliginden kalemli bilek koyunca algılamayan guzel tablet varmı onerileriniz nedir
consumer.huawei.com
hocam paperlike koruyucunun kalemi aşındırabilecek bir yüzeyi var mı ona göre bende paperlike koruyucu almayı düşünüyorumBugün Xiaomi Pad 7 geldi elime. Focus Pen almıştım. İlk izlenim olarak yazı hissiyatı güzel. Ben paperlike ekran koruyucu aldım daha da hoşuma gitti. 1-2 güne inceleme yapabilirim söz vermeyeyim. Arayüz ios a alıştıktan sonra bana hiç güzel gelmiyor zaten android, ama gidip 60hz ipad almak istemedim. Air ler bari 90hz olsaydı alırdım ama 60hz günümüzde her ne kadar ders çalışacak olsamda mantıksız geliyor. Ama stabilite bambaşka Apple tarafında.
paperlike daha hızlı aşındırırhocam paperlike koruyucunun kalemi aşındırabilecek bir yüzeyi var mı ona göre bende paperlike koruyucu almayı düşünüyorum
ben s11 kullandığım için ipad prodan aşağısı kesmiyor şimdi de beniBugün Xiaomi Pad 7 geldi elime. Focus Pen almıştım. İlk izlenim olarak yazı hissiyatı güzel. Ben paperlike ekran koruyucu aldım daha da hoşuma gitti. 1-2 güne inceleme yapabilirim söz vermeyeyim. Arayüz ios a alıştıktan sonra bana hiç güzel gelmiyor zaten android, ama gidip 60hz ipad almak istemedim. Air ler bari 90hz olsaydı alırdım ama 60hz günümüzde her ne kadar ders çalışacak olsamda mantıksız geliyor. Ama stabilite bambaşka Apple tarafında.
Valla 2 günden beri kullanıyorum hocam o yüzden daha deneyimleyemedimhocam paperlike koruyucunun kalemi aşındırabilecek bir yüzeyi var mı ona göre bende paperlike koruyucu almayı düşünüyorum