20k ya kadar tablet onerisi ders calısmak icin

sexpir

80+
Reaksiyon skoru
22
kendiliginden kalemli bilek koyunca algılamayan guzel tablet varmı onerileriniz nedir

Focus pen stock bulabilirsen Xiaomi pad 7
stokla uğraşamam diyorsan honor pad v9 veya klavyeside olsun diyorsan matepad 11.5 bakabilirsin (google servisleri olmadığı için sorun yaşayabilirsin gbox ile kısmen çözülüyor ama bazı programlar sorun çıkartabiliyor)

Bugün Xiaomi Pad 7 geldi elime. Focus Pen almıştım. İlk izlenim olarak yazı hissiyatı güzel. Ben paperlike ekran koruyucu aldım daha da hoşuma gitti. 1-2 güne inceleme yapabilirim söz vermeyeyim. Arayüz ios a alıştıktan sonra bana hiç güzel gelmiyor zaten android, ama gidip 60hz ipad almak istemedim. Air ler bari 90hz olsaydı alırdım ama 60hz günümüzde her ne kadar ders çalışacak olsamda mantıksız geliyor. Ama stabilite bambaşka Apple tarafında.

ikinci el ipad air 5 lere bakabilrsin. Üniversitedeyken çok işime yaramıştı. Tableti kalemi ve orinal klavyesini 24 bine satmıştım. Kalem ve tableti çok rahat bulursan 20 civarlarına. Temiz bulabilirsen ikinci el olması hiçbir sıkıntı cıkartmaz emin ol.

Bugün Xiaomi Pad 7 geldi elime. Focus Pen almıştım. İlk izlenim olarak yazı hissiyatı güzel. Ben paperlike ekran koruyucu aldım daha da hoşuma gitti. 1-2 güne inceleme yapabilirim söz vermeyeyim. Arayüz ios a alıştıktan sonra bana hiç güzel gelmiyor zaten android, ama gidip 60hz ipad almak istemedim. Air ler bari 90hz olsaydı alırdım ama 60hz günümüzde her ne kadar ders çalışacak olsamda mantıksız geliyor. Ama stabilite bambaşka Apple tarafında.
hocam paperlike koruyucunun kalemi aşındırabilecek bir yüzeyi var mı ona göre bende paperlike koruyucu almayı düşünüyorum

hocam paperlike koruyucunun kalemi aşındırabilecek bir yüzeyi var mı ona göre bende paperlike koruyucu almayı düşünüyorum
paperlike daha hızlı aşındırır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben s11 kullandığım için ipad prodan aşağısı kesmiyor şimdi de beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,931
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri