İyi geceler herkese. 22 yaşındayım evden işe işten eve geçiyorum. Arada bir de yakın arkadaşlarımla buluşur kahvemi içer sporumu yapar eve dönerim. Flört sevgili işlerine mümkün olduğunca uzağım. Kendimi hep 20li yaşlarimın sonuna doğru evlenirim diye düşünürdüm. Son 1 senedir akrabalardan ve arkadaşlardan 20-23 yaş aralığındaki kişilerin evlendiğini duydum. Sonra bir iki arkadaş da bana neden sevgili yapmadığımı, tanışma söz nişan düğün derken yaşımın 25 olacağını geç kaldığımı vs söylediler. Kendilerinin de yok sevgilisi orası ayrı konu : ) Sonra bir düşündüm ben yanlış mı yapıyorum diye. Açıkçası biriyle tanışıp ona bağlanıp hayatımdan çıkarsa ve eskisi gibi olamam tekrar düşüncesi var. Bununla beraber bu yaşlara bir daha gelmeyeceğimi, neden hemen evlilik yükünün altına koyayım kendimi düşüncesi eşlik ediyor. 30a kalırsan 30dan sonra kimseyi bulamazsın diyen de var. Ailemi hiç söylemiyorum benim yaşımda evlenenleri duyunca bana gönderme yapıyolarlar sürekli. Evet herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın ama yanlış mıyım ben? Hele ki şu zamanda evlilik bana çok ciddi geliyor artık kaldı ki erkeklerin işi daha zor bu bir gerçek.