20li yaşlarda evlilik düşünmemek mantıklı mı?

karıyı tarlada görüp kaçırıp üstüne çocuk yapıp dünyadan bi haber sözde aile kuran eski kafalılar ilişki koçu kesilmiş başına 😀 ilerleyen safhalarda birisi çıkar değerlendirirsin çok da takılma zaten günümüz ilişkileri hızlı parlayıp sönüyor. kendin için araba ev alma işlerini hallet daha yararlı olur.

aramızda sadece 3 yaş var neredeyse (bi kaç ay var zaten 19a) ben daha yemek yerken çizgi film izliyorum ailemden gizli sigara içmek için bakkala markete gidiyorm yaw sen evlenme diyorsun çok çok erken bana göre
E ben hala gizli sigara içiyorum babam hala içtiğimi bilmiyor marketten çikolatalı süt alıyorum kendime var mı ötesi ahahahaa😀

Maalesef hocam aklı başında olmak bazen yetmiyor bazı aileler var ne edip evlendiriyorlar özellikle kızlarda daha çok yüksek bu oran erkekler gene dediğiniz gibi direniyor vs...
Allah yardımcısı olsun gerçekten.
Hocam ben kendimden biraz bahsedeyim o halde. Ailem ya da çevrem neyse ben hep tersi oldum. Yani babam dinine çok düşkündür ve bana baskı yaptı bir gün namaz kılacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın vs ve ben kendim ne istersem onu yapacağımı onun zoruyla hiçbir şey yapmayacağımı, beni ibadetimle değil insanlara nasıl yaklaştığımı, hak yemediğimi kalp kırmadığimı, dürüstlüğümle bil dedim. Çünkü elalem için denilen kesit için yaşıyorlar. Ben tam tersine özgürlükçü bir insan oldum ve akrabalar tarafından pek sevilmem bu yüzden. Çünkü hayatlarındaki tek başarıları evlenmek. Şeriatçı kesimden değilim olanla da muhatap olmam arkadaşımsa hiç olamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

karıyı tarlada görüp kaçırıp üstüne çocuk yapıp dünyadan bi haber sözde aile kuran eski kafalılar ilişki koçu kesilmiş başına 😀 ilerleyen safhalarda birisi çıkar değerlendirirsin çok da takılma zaten günümüz ilişkileri hızlı parlayıp sönüyor. kendin için araba ev alma işlerini hallet daha yararlı olur.
Alnı olsa da öpülesi bir yorum hocam ne yaptın ahahahah

Bence en düşük 25 yaşında evlenilebilir aksi takdirde pek düzene oturduğumuzu sanmıyorum. Hem hocam evlenmemeyi düşünmek de mantıklı sorun yok. Önümüzde bir sürü engel var masraflar, toplum, güven... bunlar bile soğutur insanı.

Bence en düşük 25 yaşında evlenilebilir aksi takdirde pek düzene oturduğumuzu sanmıyorum. Hem hocam evlenmemeyi düşünmek de mantıklı sorun yok. Önümüzde bir sürü engel var masraflar, toplum, güven... bunlar bile soğutur insanı.
Önce yaş sonra en başı güven çekiyor en ciddi mevzu o bence.

E ben hala gizli sigara içiyorum babam hala içtiğimi bilmiyor marketten çikolatalı süt alıyorum kendime var mı ötesi ahahahaa😀
hocam ne evlenmesi boşverin gece herkes uyuyunca gizlice camda sigara içmeyi bekliyorum uyumadan önce

Hocam ben kendimden biraz bahsedeyim o halde. Ailem ya da çevrem neyse ben hep tersi oldum. Yani babam dinine çok düşkündür ve bana baskı yaptı bir gün namaz kılacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın vs ve ben kendim ne istersem onu yapacağımı onun zoruyla hiçbir şey yapmayacağımı, beni ibadetimle değil insanlara nasıl yaklaştığımı, hak yemediğimi kalp kırmadığimı, dürüstlüğümle bil dedim. Çünkü elalem için denilen kesit için yaşıyorlar. Ben tam tersine özgürlükçü bir insan oldum ve akrabalar tarafından pek sevilmem bu yüzden. Çünkü hayatlarındaki tek başarıları evlenmek. Şeriatçı kesimden değilim olanla da muhatap olmam arkadaşımsa hiç olamaz.

Alnı olsa da öpülesi bir yorum hocam ne yaptın ahahahah
Helal olsun kardeşim aynen devam senin hayatın kimseyi ilgilendirdiği yok bundan sonra sana evlilik ne zaman diyenlere sana ne de kısaca.

düzgün kız geldide biz mi denemedik nerde 2-3 tane erkek yapar takılırım diyen kendini akıllı sanan tipler varsa hep çevremde

Her konuda zararlı tavsiyelerde bulunuyorsun ne diye yorum yapıyorsun
altındaki mesajda bildiğini yap dedim xx shadow xx
sana mı sorucam nereye yorum yapacağımı

Önce yaş sonra en başı güven çekiyor en ciddi mevzu o bence.
güven için şimdiden adayını bulman lazım dedim ama kurbanlık mı seçiyoz dedin sevgili olmadan mı evlenmeyi düşünüyorsun
3-4 sene sevgili kalsan zaten 26-27de evlenirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri