Öğrenci indirimi var mı şuanda ?
Ben bunu sepete ekledim az önce 25k larda bir şey gösteriyordu ekstra bir şey mi yapmam lazım ?Alıntıyı görüntüleÖĞRENCİ İNDİRİMİYLE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazın 17 falandı diye hatırlıyorum 6 taksit varsa alınabilir
Öğrenci indirimi var mı şuanda ?
e fiyat böyle diğer garip sitelerde bile bu fiyattaAlıntıyı görüntüleÖĞRENCİ İNDİRİMİYLE
Yazın 17 falandı diye hatırlıyorum 6 taksit varsa alınabilir
Ben bunu sepete ekledim az önce 25k larda bir şey gösteriyordu ekstra bir şey mi yapmam lazım ?
Çok teşekkür ederim.e devletten öğrenci belgesi al barkodun altında kod var onu gireceksin![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Alıntıyı görüntüle
hocam piyasa fotoğrafları; indirim çok değil gibi mi sizcee devletten öğrenci belgesi al barkodun altında kod var onu gireceksin![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Alıntıyı görüntüle
bütçe için başka bir oled yok sanırım. üstüne koyup başka bir model almamı mı önerirsinizG6 240hz olan biraz giriş seviye oled ama sıkıntı olmaz.
Ne için kullanacağına bağlı. 4k kaldırabilecek bir ekran kartın varsa ben olsam 4k 160hz /1080p 320hz dual mode xg27ucs alırım. OLED her ne kadar iyi olsa da yanma ihtimali var hele adana gibi bir yerdeysen gghocam piyasa fotoğrafları; indirim çok değil gibi mi sizce
bütçe için başka bir oled yok sanırım. üstüne koyup başka bir model almamı mı önerirsiniz
garip ya ips alacağım zaman herkes oled önerdi şimdi de böyle olduNe için kullanacağına bağlı. 4k kaldırabilecek bir ekran kartın varsa ben olsam 4k 160hz /1080p 320hz dual mode xg27ucs alırım. OLED her ne kadar iyi olsa da yanma ihtimali var hele adana gibi bir yerdeysen gg