Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,392
Dediklerinde haklısın ama benimde fikrim şöyle ki ister istemez 21 yaşındaki biriyle 17 yaşındaki biri bir ilişkiye başlıyorsa yaş ve olgunluk farkını hissetmemelerinin imkanı yok. Her 16-17 yaşındaki insan tabii ki ergen kafasında değil ama etrafındaki insanlara karşı öyle değiller. Arkadaşlarının, ailesinin yanındaki tavrını bilmek çok da zor değil. Dışarıya her ne kadar olgun görünmeye çalışsa da yaşından dolayı yakın olduğu kişilere aslında çocuk olduğunu ister istemez hissettirecektir. Bundan dolayı sevgilisinin de bunu fark etmesi çok sürmeyecektir.Söylediklerinize bir nebze katılıyorum. Ama her 16 17 yaşında olanlar ergen kafasında olmuyor. O yaşlarda gayet olgun insanlar tanıyorum. Bu tamamen karşındaki insana bağlı aslında. Ayrıca olgun olmak için illa ki büyük şeyler yaşamaya gerek yok. Empati, saygı, anlayış ve okuyarak kendini geliştirebilir insan. Ve evlilik yolunda bir adım atılmıyor sonuç olarak flört takılmaktan bahsediyoruz. O yüzden ben kendi fikrimce şımarık ve zihen çocuk biri değilse bence bir sorun yok.