Neler Yeni

21 yaşında yazılım öğrenmek için çok mu geç

melkorrr

80+
Selam arkadaşlar, 21 yaşındayım yazılım öğrenmek istiyorum ama sıfırım yazılım konusunda hiçbir şey bilmiyorum günde 4 saatimi yazılıma ayırmayı düşünüyorum sizce 21 yaş yazılım için çok mu geç?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
smal cakmak
geç değil tabii ki. 21 yaş genel olarak üni 2.sınıfa denk geliyor. zaten 1.sınıfta çok bir şey öğrenmiyorsun ortak dersler alınıyor. Yani aslında bilgisayar mühendisliği okuyacaklarla aynı anda başlamış oluyorsun. O yüzden geç değil

the_coder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Savaş
freelance çalışacaksan yaşın önemi yok ama bir kurumda çalışmayı düşünüyorsan her geçen saat senin adına geç olur. Bunun dışında güncel teknolojilere ve dillere odaklanmanı öneririm

PixDraw

80+ Bronze
Selam arkadaşlar, 21 yaşındayım yazılım öğrenmek istiyorum ama sıfırım yazılım konusunda hiçbir şey bilmiyorum günde 4 saatimi yazılıma ayırmayı düşünüyorum sizce 21 yaş yazılım için çok mu geç?
Yazılım için hiçbir zaman geç değildir yazılımda gelişen adam memur gibi sabit maaşlı iş beğenmeyeceği için 40 50 dahi olsan yine öğrenilir.

Revengee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
faik evrenöz
Kesinlikle geç değil. Geç düşünüp başlamazsanız 1-2 sene sonra keşke o zaman başlasaydım dersiniz o yüzden geç diye bakmadan başlamak lazım.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
İsteksizlik varsa her yaş geç.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İngilizce çok çok önemli öncelikle dil öğrenmek daha iyi olacaktır zaten dil bilmek seni her alanda önde tutar

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Yaş geç değil. Hangi dili öğrenmeyi düşünüyorsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,657
Üyeler
168,016
Son üye
Görkem_06
Top Bottom