21 yaşındayım, halen daha iş bulamadım.

runepat

80+
Reaksiyon skoru
32
1 aydır İşin Olsun, İşkur vs. buralardan iş bulmaya çalışıyorum da bakıyorum ya deneyim istiyor ya uzak çıkıyor. Daha öncelerden de 2 dükkana gitmiştim iş görüşmesi için, birkaç gün içinde haber ederiz size dediler ses çıkmadı. İşin Olsun uygulamasından da birkaç iş ilanını aradım, hatta sordum "siz direk alcak mısınız işe, yoksa haber mi edeceksiniz" diye. Çoğunlukla "birkaç kişi daha var görüşmeye gelen, biz değerlendireceğiz" diyorlar. Zorlayıcı olmayan iş de bulmuştum ama çalışma süresi 10-12 saat falan bir de asgari ücret. Evden de para kazanmak çok zor, üstelik bilgisayarım da yok zaten. Olsa belki oyun yaparak para kazanırım. Arkadaşlar hantal biri olduğumdan değil yanlış anlamayın. Gerçekten yok iş. Zaten bir iş ilanına da 50-100 kişi başvuruyor.

Üniversite diploması var mı ?

Direk lise mezunuyum. İş ile ilgili tecrübem de yok. O yüzden tecrübesiz iş ilanlarına bakıyorum.
Tanıdık vs hiç yok mu biraz hal hatır sorup yardım istesen daha iyi olur.

8 saatlik vardiyalı olan fabrikalra bak. onlara işçi lazım oluyor.

8 saatlik vardiyalı olan fabrikalra bak. onlara işçi lazım oluyor.
Hocam ben boşuna getir götürmelik veya masa başı işlere bakmıyorum. Fabrika işleri zor olmuyor mu genelde? Cılız biri olduğum için pek bakmıyorum fabrika tarzı işlere.

Hocam ben boşuna getir götürmelik veya masa başı işlere bakmıyorum. Fabrika işleri zor olmuyor mu genelde? Cılız biri olduğum için pek bakmıyorum fabrika tarzı işlere.
aynen . tempolu olur vardiyalı işler. teknik servis veya tamirciliğede bakabilrsiniz. olmadı a101 bim de olabilir.

masa başı istiyorsan muhasebe bürolarına git ama maaş düşük olabilir girişte

Hocam ben onların ilanlarına da baktım hepsinde deneyim istiyor.
Hiç sıfır deneyim ile alan bir yer yok mu olması lazım illa, ama düşükten başlatır maaşını

Hiç sıfır deneyim ile alan bir yer yok mu olması lazım illa, ama düşükten başlatır maaşını
Hocam ben temizlik görevlisi işini bulmuştum birkaç gün önce, part time 3 saat bir iş. Fakat bir kaç kişi de görüşmeye gitmiş ve çok da uzak zaten. Anca ucuza bir tane bisiklet alarak bunu çözebilirim. Peki o birkaç kişiden beni almazsa? Benim şanssızlığım yüksek çünkü, çok denk geldi bana şanssızlık ordan biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,110
Üyeler
192,178
Son üye
draco10
Geri