Neler Yeni

Yardım 213 sayılı vergi usul kanunu nedir detaylı

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Çelik
Merhaba e-arşiv kullanmak istiyorum ticaret yapiyorum fatura oluşturdum imzalarken 213 sayılı vergi kanunu tabi tutalacaksiniz diyor. internetten biraz araştirdim çok bir şey anlamadimm bilen birisi varsa yardimci olursa iyi olur

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Merhaba e-arşiv kullanmak istiyorum ticaret yapiyorum fatura oluşturdum imzalarken 213 sayılı vergi kanunu tabi tutalacaksiniz diyor. internetten biraz araştirdim çok bir şey anlamadimm bilen birisi varsa yardimci olursa iyi olur
Elden mi vereceksin ?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Hocam genelde buna muhasebenizde arkadaşlar bakıyor ve ilgileniyor, gerektiği yerde bilgilendirmesini yapıyorlar.
Hiç görüştünüz mü muhasebecinizle?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elden mi vereceksin ?
Online teslimat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam genelde buna muhasebenizde arkadaşlar bakıyor ve ilgileniyor, gerektiği yerde bilgilendirmesini yapıyorlar.
Hiç görüştünüz mü muhasebecinizle?
Vergi mükellefi değilim onu arastirdim vergi mükellefi olmadığım içinde fatura kesilecek siparişler var online teslimat muhasebe de tutmadım şirketim vs olmadığı için gereksiz diye düşündüm faturayı imzalarken 213 sayılı. Vergi kanunu diyor ondan sordum

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Online teslimat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vergi mükellefi değilim onu arastirdim vergi mükellefi olmadığım içinde fatura kesilecek siparişler var online teslimat muhasebe de tutmadım şirketim vs olmadığı için gereksiz diye düşündüm faturayı imzalarken 213 sayılı. Vergi kanunu diyor ondan sordum
Şimdi vergi mükellefi değilsiniz.
Şirketiniz yok. Dolayısıyla muhasebe yok.
Peki Vergi Dairesi No., bir şirketiniz olmadan nasıl fatura keseceksiniz? Böyle bir şey yok diye biliyorum.
Sorunuzu cevaplamaya çalışıyorum ama verdiğiniz bilgiler doğrultusunda iyice kafam karıştı. 😂
Bence bir muhasebeciye uğrayın bilgi alışverişi yapın. Daha sağlıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,844
Üyeler
164,570
Son üye
yardım alan biri
Top Bottom