ramazankenar2
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
ryzen 3 3100 işlemci a320m pro ana kartım var 8gb 2 tane 3000 mhz ramım var 2133te ikisi çalışıyor fakat 3000 alınca görüntü gelmiyor
XMP açarak mı 3000 MHz yapmaya çalışıyorsun?ryzen 3 3100 işlemci a320m pro ana kartım var 8gb 2 tane 3000 mhz ramım var 2133te ikisi çalışıyor fakat 3000 alınca görüntü gelmiyor
evet başka bilmiyorum nasıl olduğunu dramla denedim yine de olmadıXMP açarak mı 3000 MHz yapmaya çalışıyorsun?
BIOS'taysan F7 tuşu ile Advanced Mod'a geçip sol taraftaki OC (Overclock) sekmesinin fotoğrafını atar mısın?evet başka bilmiyorum nasıl olduğunu dramla denedim yine de olmadı
hemen atıyorum bu arada biosu dediğiniz gibi son sürüme güncelledimBIOS'taysan F7 tuşu ile Advanced Mod'a geçip sol taraftaki OC (Overclock) sekmesinin fotoğrafını atar mısın?
BIOS'taysan F7 tuşu ile Advanced Mod'a geçip sol taraftaki OC (Overclock) sekmesinin fotoğrafını atar mısın?
Fotoğraf gelmedi hocam.hemen atıyorum bu arada biosu dediğiniz gibi son sürüme güncelledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BIOS'taysan F7 tuşu ile Advanced Mod'a geçip sol taraftaki OC (Overclock) sekmesinin fotoğrafını atar mısın?
Profil 1 olarak denedim ama 2 olarak denemedimXMP olarak sadece Profile 1 mi denedin hocam?
Tamamdır şimdi Profile 2 olarak açar mısın? Ondan sonra başka ayara dokunmadan F10 ile kaydedip çık.Profil 1 olarak denedim ama 2 olarak denemedim
Tamamdır şimdi Profile 2 olarak açar mısın? Ondan sonra başka ayara dokunmadan F10 ile kaydedip
Profil 2 olarak denedim ama yine görüntü gelmiyorTamamdır şimdi Profile 2 olarak açar mısın? Ondan sonra başka ayara dokunmadan F10 ile kaydedip çık.
Biraz bekle hocam. BIOS'u sıfırlayıp mı geri görüntü alıyorsun?Profil 2 olarak denedim ama yine görüntü gelmiyor
Hayır ramın 1 tanesini çıkıyorum sonra görüntü geliyorBiraz bekle hocam. BIOS'u sıfırlayıp mı geri görüntü alıyorsun?