thepublicman
80+ Gold

- Reaksiyon skoru
 - 6,019

- Konu Sahibi Konu Sahibi

4.nesil oledler var artık eski bir seri1. Nesil oled olmasının sorunu ne?

4.nesil oledler var artık eski bir seri1. Nesil oled olmasının sorunu ne?
Tamam da ne farkları var ?4.nesil oledler var artık eski bir seri
Mesela bu 150 nit native parlaklığa sahipken, gen 4 Gigabyte monitör 800 nit native parlaklığa sahip.Tamam da ne farkları var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç bilmiyorum ondan soruyorum
Araştırdım da yanmadan ziyade renk, yazı netliği ve parlaklık gibi sorunları oluyormuş bunların. Eski nesil eski teknoloji olduğu için.yanma falan olabilir mi hoşuma gitti de
parlaklık falan sıkıntı değil de renk ve yazı netliği derken?Araştırdım da yanmadan ziyade renk, yazı netliği ve parlaklık gibi sorunları oluyormuş bunların. Eski nesil eski teknoloji olduğu için.
Yanma hepsinde olabilecek bir problem fakat önceki nesillerde daha yaygın. Parlaklık çok düşük, şahsen tavsiye etmem. Memnun kalmayıp bir süre sonra elden çıkarmayı düşünürseniz o da üzüyor, bizzat tecrübe ettim.yanma falan olabilir mi hoşuma gitti de
öneriniz var mı hocam oled(ya da herhangi oledin yandan yemişi) monitör öneriniz bu banttaYanma hepsinde olabilecek bir problem fakat önceki nesillerde daha yaygın. Parlaklık çok düşük, şahsen tavsiye etmem.
Açıkçası şu ana kadar çok sayıda modeli deneyimledim, biraz beklenti ve bütçe odaklı hareket etmek gerek. Şu sıralar gigabyte markasının MO27Q28G modeli popüler, henüz ilk sevkiyatlar olduğundan kullanıcıların geri dönüşlerini beklemek gerek. Ben de şu an MSI x24 kullanıyorum, banka kampanyaları ile birlikte yaklaşık bu paralara almıştım.öneriniz var mı hocam oled(ya da herhangi oledin yandan yemişi) monitör öneriniz bu bantta