🔥İndirim 21999 TL CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz oLED

Oledlerde nesil farkı var

Çok almak istiyorudum ama vazgeçirdiniz :D parlaklık önemli değil gerçi benim için hep en kısıkta kullanırım

yanma falan olabilir mi hoşuma gitti de

1. Nesil almazdım bu paraya
Geçen baktığımda eğitim mağazada G6 240 21800 e stoktaydı 4 taksite

Araştırdım da yanmadan ziyade renk, yazı netliği ve parlaklık gibi sorunları oluyormuş bunların. Eski nesil eski teknoloji olduğu için.
parlaklık falan sıkıntı değil de renk ve yazı netliği derken?

öneriniz var mı hocam oled(ya da herhangi oledin yandan yemişi) monitör öneriniz bu bantta
Açıkçası şu ana kadar çok sayıda modeli deneyimledim, biraz beklenti ve bütçe odaklı hareket etmek gerek. Şu sıralar gigabyte markasının MO27Q28G modeli popüler, henüz ilk sevkiyatlar olduğundan kullanıcıların geri dönüşlerini beklemek gerek. Ben de şu an MSI x24 kullanıyorum, banka kampanyaları ile birlikte yaklaşık bu paralara almıştım.

Ben qd-oled'in parlak paneli dışında hiçbirine alışamadım. Ortam ışığını kontrol edebiliyorsanız kesinlikle canlılık açısından parlak qd-oled tavsiye ederim, mat kaplama panel biraz tuhaf duruyor. Yakın zamanda tandem modelinin de parlakları gelecek gibi görünüyor fakat fiyat ne olur orası meçhul.

Bence almak hata olur, böyle bir şey yapmayın. Bu fiyatın üzerine 3–4 bin ekleyin, gidin Gigabyte’ın Tandem WOLED’ini alın çok daha iyi. Hiç yoktan, en kötü öğrenci indirimli Samsung OLED modelleri var; güncel panel sonuçta. Onlar bile bu cihazdan iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri