Neler Yeni

21H1 ve Saçma Sorunları (ÇÖZÜLDÜ)

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim selamlar. Geçen hafta Windows'umu 21H1 sürümüne güncelledim fakat can sıkıcı sorunlarla karşılaşıyorum. Aşağıdaki görsellerde de gördüğünüz üzere arada sırada uygulamaların simgeleri kayboluyor fakat hala çalışıyorlar. Sadece bilgisayarı yeniden başlattığımda çözülüyor ama bir süre sonra tekrar kayboluyorlar. Görev çubuğunda ise Başlat ve Görev Görünümü iconları bazen kayboluyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı? EDİT: VALORANT SON GÜNCELLEMESİYLE SORUN ÇÖZÜLDÜ. SORUNUN SEBEBİ VALORANT'MIŞ, VALORANT'IN WİNDOWS SİMGELERİNİ ETKİLEMESİ ÇOK SAÇMA.
1621895412959.png
1621895434381.png
1621895446792.png

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim selamlar. Geçen hafta Windows'umu 21H1 sürümüne güncelledim fakat can sıkıcı sorunlarla karşılaşıyorum. Aşağıdaki görsellerde de gördüğünüz üzere arada sırada uygulamaların simgeleri kayboluyor fakat hala çalışıyorlar. Sadece bilgisayarı yeniden başlattığımda çözülüyor ama bir süre sonra tekrar kayboluyorlar. Görev çubuğunda ise Başlat ve Görev Görünümü iconları bazen kayboluyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı? 2-3 günde bir güvenlik güncellemesi getiren Microsoft'un böyle saçma bir sorunu 1 haftadır düzeltmemesi çok canımı sıktı. Saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benzer sorun ile ilgili konular açılmıştı görev cubuğunda simgeler gözükmüyordu vesayre.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim selamlar. Geçen hafta Windows'umu 21H1 sürümüne güncelledim fakat can sıkıcı sorunlarla karşılaşıyorum. Aşağıdaki görsellerde de gördüğünüz üzere arada sırada uygulamaların simgeleri kayboluyor fakat hala çalışıyorlar. Sadece bilgisayarı yeniden başlattığımda çözülüyor ama bir süre sonra tekrar kayboluyorlar. Görev çubuğunda ise Başlat ve Görev Görünümü iconları bazen kayboluyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı? 2-3 günde bir güvenlik güncellemesi getiren Microsoft'un böyle saçma bir sorunu 1 haftadır düzeltmemesi çok canımı sıktı. Saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.
Ek olarak güncellemeyi yaptıktan sonra Steam ve Epic Games oyunlarının simgeleri Browser simgesine döndü. Uzun uğraşlar sonucu onları çözdüm.
1621896006772.png

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Bu siyah simge sorunu yanlış bilmiyorsam Valorant ile alakalı.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Bu siyah simge sorunu yanlış bilmiyorsam Valorant ile alakalı.
Evet. Valorant güncellemeden sonra simsiyah oldu. Restart atmama rağmen düzelmiyor. Simsiyahtan kastım icon.

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Evet. Valorant güncellemeden sonra simsiyah oldu. Restart atmama rağmen düzelmiyor. Simsiyahtan kastım icon.
Valorant ve Windows bir şeyleri batırıyor ama hayırlısı. Valorantta son güncellemeden sonra optimizasyon sorunları ve siyah icon sorunu, Windows'da da saçma sapan sorunlar var.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Vanguard yüzünden oluyor bunlar.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Valorant ve Windows bir şeyleri batırıyor ama hayırlısı. Valorantta son güncellemeden sonra optimizasyon sorunları ve siyah icon sorunu, Windows'da da saçma sapan sorunlar var.
İmzamdaki sistemle low-medium karışık ayarlarda 120-180fps alıyorum. APU sistemle low'da 200fps alan gördüm. Çok garip bir oyun kendisi.

Aware

80+ Silver
İmzamdaki sistemle low-medium karışık ayarlarda 120-180fps alıyorum. APU sistemle low'da 200fps alan gördüm. Çok garip bir oyun kendisi.
İşlemci ağırlıklı oyun diye biliyorum ondandır.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

Aware

80+ Silver
Alakası yok. Sistemi ilk aldığım zamanlarda 250fps civarında geziyordum.
Gelen güncellemeler ve optimizasyonalarla değişmesi çok normal bu işlemci ağırlıklı oyun olduğunu değiştiremiyor maalesef apu sistemlerin amacıda bu galiba !?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Gelen güncellemeler ve optimizasyonalarla değişmesi çok normal bu işlemci ağırlıklı oyun olduğunu değiştiremiyor maalesef apu sistemlerin amacıda bu galiba !?
Neredeyse 100fps düşmesi çok anormal bir durum, normal değil. Ama işlemci ağırlıklı olduğu konusunda haklısınız, yeri geliyor %5 gpu kullanımı görüyorum :)

Top Bottom