Neler Yeni

Çözüldü✓ 21K Oyuncu Laptop Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
HP Victus kullanıyorum. Herkes kronik ekran sallantısından bahsediyor ama düz zeminde kullandığım için şimdiye kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım. Hani keşkül gibi titriyor falan deniyor ama onun için abartısız laptopu eline alıp odadan odaya koşman lazım :) Ekran kartı da aşağıda attığım gibi 95W. Yeni videoda buna değinilmişti lakin aşırı kısılmış değil, zaten Acer Nitro serisi dışında bu ekran kartını 140W kullanan başka fiyat/performans model yok.

Bence şu şartlarda 20.000 civarına alınabilecek en iyi laptop. Üzerine 8+8 RAM alıp keyfine bakarsın. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BH4ZY4SH/

Ekran görüntüsü 2023-04-16 211817.png

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
HP Victus kullanıyorum. Herkes kronik ekran sallantısından bahsediyor ama düz zeminde kullandığım için şimdiye kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım. Hani keşkül gibi titriyor falan deniyor ama onun için abartısız laptopu eline alıp odadan odaya koşman lazım :) Ekran kartı da aşağıda attığım gibi 95W. Yeni videoda buna değinilmişti lakin aşırı kısılmış değil, zaten Acer Nitro serisi dışında bu ekran kartını 140W kullanan başka fiyat/performans model yok.

Bence şu şartlarda 20.000 civarına alınabilecek en iyi laptop. Üzerine 8+8 RAM alıp keyfine bakarsın. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BH4ZY4SH/

Alıntıyı görüntüle
hocam cızırtı sorunu gibi bişiyle karşılaştınmı?
renkler için ayar yaptın mı çoğu kişi rahatsızmış?
ramler hakkında ne düşünüyorsun 4+4 idarelikmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
hocam cızırtı sorunu gibi bişiyle karşılaştınmı?
renkler için ayar yaptın mı çoğu kişi rahatsızmış?
ramler hakkında ne düşünüyorsun 4+4 idarelikmi?
Laptop açılınca hoparlörden 3 saniyeliğine bir cızırtı geliyordu ama güncel driver'ı yükleyince kesildi.
Evet farklı bir bilgisayarla yan yana getirince ekranda çok hafif bir sarı ton olduğu anlaşılıyor. Fakat yine abartıldığını düşünüyorum, birkaç güne gözüm alışınca ayar yapmaya gerek duymadım. Gün içinde farklı ekranlar da kullanıyorum ama bu bilgisayara geçince hiçbir fark anlamıyorum.
Çift kanal 4+4 RAM bir nebze iş görür ama 3060'lı bir laptopta oyunlarda tam performans almak için minimum 8+8 yapmak şart. Keşke şunu tek 8 GB koysalardı tek beğenmediğim yer orası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,176
Üyeler
166,167
Son üye
memoroketparmak
Top Bottom