Neler Yeni

22 Bin TL Bütçeye BU SİSTEMLERDEN HANGİSİNİ ALIYIM?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Değil ama şöyle 3060ti ile 3070 aynı nerdeyse 5 fps falan oynuyor arasında. Ben ekran kartını 3 fanlı almayı düşünüyorum daha serin ve daha uzun ömürlü oluyor. Bide bunların parçaları kaliteli gibi başka sistem bulamadım adam akıllı
Amd Kart şecsen ne olur peki nvidia zorunlu mu?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
nvidia istiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ucuza satılan 3080 ler miningli veya yurt dışı 10 12 k civarı olanlar onlarda riskli gibi. bilemedim
test yaptırtanlardan ve garantisi olanlardan bak sadece

Pikaachu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunus
Ya arkadaş sıfır almak istiyor kafam rahat olsun mantığı ile ilerliyor alıyorken bide o dertler ile uğraşmayım param ile rezil olmayım derdinde benim anladığım kadar

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
testten anlaşılır mı bide şöyle bir şey var benim bildiğim mining yapılmış az da olsa kartların garantiye yolladığında yapmıyolar diye biliyorum
Mining'li diye alınmayacak bir şey yok (düzgün kullandıysa) garanti konusunu bilmiyorum onu ayrı sor foruma bazen ucuzlar denk geliyor

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Ya arkadaş sıfır almak istiyor kafam rahat olsun mantığı ile ilerliyor alıyorken bide o dertler ile uğraşmayım param ile rezil olmayım derdinde benim anladığım kadar
Mining'li diye alınmayacak bir şey yok (düzgün kullandıysa) garanti konusunu bilmiyorum onu ayrı sor foruma bazen ucuzlar denk geliyor
bide alırken şirkete fatura kestiricem o yüzden de sıfır alıyorum binevi. 2. el ekran kartları temizleri nerden baksan 15 bin tl filan bide şehir dışından aldığını düşün. kart geldiğinde sıkıntılı olursa uğraş dur. bilmiyorum valla

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
bide alırken şirkete fatura kestiricem o yüzden de sıfır alıyorum binevi. 2. el ekran kartları temizleri nerden baksan 15 bin TL filan bide şehir dışından aldığını düşün. kart geldiğinde sıkıntılı olursa uğraş dur. bilmiyorum valla
o zaman kampanya bekleyeceksin geçenlerde pc hocası cıkarmamış mıydı 3070 Tİ pc'yi 18K ya veriyordu sanırsam bu işler sans isi hocam sabırlı olmayı biliyor iseniz bekleyin derim

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
öyleyse aralarından en iyisi bence blade 5600 dür intel sevmiyorum ben pek genelde
Şaka mı? Daha ucuzuna MANTIS-3060TI'da Asus TUF B550M-E anakart var ve sen diğer parçaların hepsi aynı, yalnızca anakart b450 ve daha pahalı iken blade-5600 mü en iyi diyorsun?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
Bence beklemenize gerek yok. Her türlü sizi üzmeyecek bir sistem attıklarınızdan MANTIS-3060TI isimli sistem. Her parçası kaliteli. Alın gitsin derim ben.

Pikaachu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunus
bide alırken şirkete fatura kestiricem o yüzden de sıfır alıyorum binevi. 2. el ekran kartları temizleri nerden baksan 15 bin TL filan bide şehir dışından aldığını düşün. kart geldiğinde sıkıntılı olursa uğraş dur. bilmiyorum valla
Bende öyle yaptım valla 17k 12400F 3060Ti aldım belki ikinci el kovalasam ucuz olacaktı falan ama kart da en ufak bir şey de ben o adama bir daha zor ulaşacaktım ondan sıfır aldım geçtim bari kafam rahat şuan kart sıkıntı çıkaracak mı çıkarmayacak mı diye

Top Bottom