T.P.G.
80+ Titanium
Yuurop ülkeleri sınavları yapamazken biz hem sınavlari yaptık hem okulları açtık hariqa bir ülkeyiz.Hayırlı olsun, .çko iyi egitim sistemimiz var.
Yuurop ülkeleri sınavları yapamazken biz hem sınavlari yaptık hem okulları açtık hariqa bir ülkeyiz.Hayırlı olsun, .çko iyi egitim sistemimiz var.
Genel olarak ilk sınavların sözel olanlarında battım yaBende
Arkadaşlar 22 Mart'ta 2. sınavları olucaz lise için ve MEB'den gelen yönetmeliğe göre 16 nisana kadar herkesinki olup bitecekmiş haberiniz olsun.
Eğitimce 2. sıradayız yaavYuurop ülkeleri sınavları yapamazken biz hem sınavlari yaptık hem okulları açtık hariqa bir ülkeyiz.
Darlandım şimdi bakBende
Bazı okullar bu hafta sınavlarını bitirecek sonra doğrudan 2. sınava. Ne adam akıllı çalışmaya zaman var ne de online eğitimden bir şey anladık. Bu sefer çok tepki yerler.Genel olarak ilk sınavların sözel olanlarında battım ya
Hocaya sınavlarımızı nezaman okuyacaksınız diye mesaj atıyoruz görüldü atıp sahilde günlük rutin diye story atıyor nabiyim ben şimdiDarlandım şimdi bak
Hani 1. sınavlar diğerleri olduğu için oluyorduk? Ne saçma karar almışlar. Bir de gizli gizli. Hiç basın açıklaması da olmadı. Maşallah.Darlandım şimdi bak
heh o grubun içinde bende varımBazı okullar bu hafta sınavlarını bitirecek sonra doğrudan 2. sınava. Ne adam akıllı çalışmaya zaman var ne de online eğitimden bir şey anladık. Bu sefer çok tepki yerler.
oha yaArkadaşlar 22 Mart'ta 2. sınavları olucaz lise için ve MEB'den gelen yönetmeliğe göre 16 nisana kadar herkesinki olup bitecekmiş haberiniz olsun.
heh o grubun içinde bende varım
750 Kişi hep beraber sınava giriyoruz :d .ddinirden sadece gülücük atabiliyorum
Bir de zorunluluktan yapıyorlardı 1. sınavı.
Bu sefer Z kuşağından oyu bırak hem vaka sayısı artar hem velilerden tepki yerler gibime geliyor.