her dönem 1 sınav yapmak yetmiyor mu zorla nefret ettiriyorlar okumaktan resmen .Selamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler. Okul idaresinden haber beklediklerini ona göre yapacaklarını dile getirdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden çalışmaya başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..
NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.
izimkiler bir hafta sonra yapacaklardı 1. dönem okullar kapanınca kaldıSelamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler. Okul idaresinden haber beklediklerini ona göre yapacaklarını dile getirdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden çalışmaya başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..
NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.
9kaçıncı sınıf
Hiç sanmıyorum, 2. Sınavların kapsayacağı konuları düşündükçe stres üstüne stres yapıyorum. Bir de henüz 1. Sınavları tam olmadım.allahım nolursun yarabbim doğru olmasın nolursun 20 nisan felan olsun noooolllluuuuuurrrr
ya bari tarihi geç olsun biraz 18 martta 1. sınavlar bitiyor 1 nisanda 2. başlasa 13 günde 100 küsür video ne demek? 25 dakika desen (daha fazla) her gün 4 saat aralıksiz izlemem lazım hangi beyin dayanır?Hiç sanmıyorum, 2. Sınavların kapsayacağı konuları düşündükçe stres üstüne stres yapıyorum. Bir de henüz 1. Sınavları tam olmadım.
Aynen öyle ama dinleyen yok malesef...ya bari tarihi geç olsun biraz 18 martta 1. sınavlar bitiyor 1 nisanda 2. başlasa 13 günde 100 küsür video ne demek? 25 dakika desen (daha fazla) her gün 4 saat aralıksiz izlemem lazım hangi beyin dayanır?
Vallaha yapacak bir şey kalmadı.ya bari tarihi geç olsun biraz 18 martta 1. sınavlar bitiyor 1 nisanda 2. başlasa 13 günde 100 küsür video ne demek? 25 dakika desen (daha fazla) her gün 4 saat aralıksiz izlemem lazım hangi beyin dayanır?