Neler Yeni

İlk dönem sınavını olanlar 2.dönem ilk sınavını Mart sonu Nisan başı gibi olabilir!

Arkadaşlar çok umutlanmayın benim pazartesi 2.dönem 1.yazılılarım başlıyor :D

Selamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler. Okul idaresinden haber beklediklerini ona göre yapacaklarını dile getirdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden çalışmaya başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..

NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.
her dönem 1 sınav yapmak yetmiyor mu zorla nefret ettiriyorlar okumaktan resmen .

Ana sınıfındaki çocuk bile bu dönemde 2.sınavların olmaması gerektiğini bilir ki koskoca adamlar bunu anlayamıyor. Ülkenin eğitim bakanı bile çocuğunu yurtdışında okutuyor. yani böyle saçma ve güvensiz şeylere çokta şaşırmayın.

b
Selamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler. Okul idaresinden haber beklediklerini ona göre yapacaklarını dile getirdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden çalışmaya başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..

NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.
izimkiler bir hafta sonra yapacaklardı 1. dönem okullar kapanınca kaldı

Bizim haftaya başlıyor 2. Sınavlar

allahım nolursun yarabbim doğru olmasın nolursun 20 nisan felan olsun noooolllluuuuuurrrr

Hiç sanmıyorum, 2. Sınavların kapsayacağı konuları düşündükçe stres üstüne stres yapıyorum. Bir de henüz 1. Sınavları tam olmadım.
ya bari tarihi geç olsun biraz 18 martta 1. sınavlar bitiyor 1 nisanda 2. başlasa 13 günde 100 küsür video ne demek? 25 dakika desen (daha fazla) her gün 4 saat aralıksiz izlemem lazım hangi beyin dayanır?

ya ilk sınavlar iyi geçti ortalamam yüksek diye seviniyordum allah kahretsin ya böle vaziyete......

ya bari tarihi geç olsun biraz 18 martta 1. sınavlar bitiyor 1 nisanda 2. başlasa 13 günde 100 küsür video ne demek? 25 dakika desen (daha fazla) her gün 4 saat aralıksiz izlemem lazım hangi beyin dayanır?
Vallaha yapacak bir şey kalmadı.
Seneye sınava gireceğim 10.sınıfın 2.dönem konularını dahi bilmiyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,772
Üyeler
173,064
Son üye
LıNE
Geri