Ariseks
80+ Gold
2.dönem 1.yazılılar değil mi?Arkadaşlar 22 Mart'ta 2. sınavları olucaz lise için ve MEB'den gelen yönetmeliğe göre 16 nisana kadar herkesinki olup bitecekmiş haberiniz olsun.
2.dönem 1.yazılılar değil mi?Arkadaşlar 22 Mart'ta 2. sınavları olucaz lise için ve MEB'den gelen yönetmeliğe göre 16 nisana kadar herkesinki olup bitecekmiş haberiniz olsun.
Sınavları olcanız ama haberiniz olmasına gerek yokHani 1. sınavlar diğerleri olduğu için oluyorduk? Ne saçma karar almışlar. Bir de gizli gizli. Hiç basın açıklaması da olmadı. Maşallah.
şuan gelen notlarımı gördükten sonra bir şey yapma isteğim kalmadı....Arkadaşlar 22 Mart'ta 2. sınavları olucaz lise için ve MEB'den gelen yönetmeliğe göre 16 nisana kadar herkesinki olup bitecekmiş haberiniz olsun.
Bende.Battım ya battım
Bari her dönemden 1 sınav yapın bu sene. 2. sınavları da mayıs gibi yapıp okulları kapatın.Sınavları olcanız ama haberiniz olmasına gerek yok
hayır 2.2.dönem 1.yazılılar değil mi?
Temmuza kadar okul acik olacakmış birde. Ne bu acele en azından 1 ay olsun arada da çalışalım.Bari her dönemden 1 sınav yapın bu sene. 2. sınavları da mayıs gibi yapıp okulları kapatın.
Ama Ziya bakanımız bizi düşünüyor ve çocuklar sınavın olmasını istiyorrrr.
Şimdi sınıf hocamıza sordum bakalım bilgi vercek mi .10. sınıf olup, okulundan bilgi alan bir arkadaş varsa hangi konuların dahil olduğunu söyleyebilir mi? Bizim hocalara bilgi gelmemiş.
Neyin çabası bu anlamadım ki. Şimdi 1 haftaya koca dönem sınavına çalışalım bakalım. Neyse.Temmuza kadar okul acik olacakmış birde. Ne bu acele en azından 1 ay olsun arada da çalışalım.
Çok sinir bozucu o sınavdan çıkıp ona girelim + olarak bizim okul da ekstra erken yapıyor bu nedir arkadaş bari yıl 1830 haber vermeyin ani yazılı yapın ne farkı varArkadaşlar 22 Mart'ta 2. sınavları olucaz lise için ve MEB'den gelen yönetmeliğe göre 16 nisana kadar herkesinki olup bitecekmiş haberiniz olsun.
Tepki ve gündem oluşmasın diye yapıyorlar büyük ihtimalle.Çok sinir bozucu o sınavdan çıkıp ona girelim + olarak bizim okul da ekstra erken yapıyor bu nedir arkadaş bari yıl 1830 haber vermeyin ani yazılı yapın ne farkı var
Çok ironik , biz de özelden sorduk ancak öyle haber verdiler daha pazartesi günü açıklama yapacaklarmış zaten Nisanda olan arkadaşlar da 12sinde olacak en geçSınavları olcanız ama haberiniz olmasına gerek yok