Neler Yeni

Çözüldü✓ 220 tl ye Rampage Hectora alınır mı

Mert.k

80+ Bronze
Evde hyperX cloud 2 var kyk da kullanmalık Alicam bunu yıllar önce kullanmıştım uzun süre ve baya sevmiştim sizce almalı mıyım o zaman vatandan 150 tl ye almıştım yanılmıyorsam bu fiyata daha başka bulamadım bendeyken bişey olmamıştı birine hediye etmiştim yeni alınca o yapmış yapacağını

ankaaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut
Evde hyperX cloud 2 var kyk da kullanmalık Alicam bunu yıllar önce kullanmıştım uzun süre ve baya sevmiştim sizce almalı mıyım o zaman vatandan 150 TL ye almıştım yanılmıyorsam bu fiyata daha başka bulamadım bendeyken bişey olmamıştı birine hediye etmiştim yeni alınca o yapmış yapacağını
Aynı kulaklık bende vardı kullandım bir köşede duruyordu, kendi kulaklığım kırılınca idarelik ona geçtim sesi mikrofon kalitesi fena değil ama 220tlye başka muadil varsa bilemiyorum ben 110tlye almıştım gayet de hak ettiğini düşünüyorum.
ucunun usb yerine jak girişleri olduğunu unutma tabi.

Mert.k

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı kulaklık bende vardı kullandım bir köşede duruyordu, kendi kulaklığım kırılınca idarelik ona geçtim sesi mikrofon kalitesi fena değil ama 220tlye başka muadil varsa bilemiyorum ben 110tlye almıştım gayet de hak ettiğini düşünüyorum.
ucunun usb yerine jak girişleri olduğunu unutma tabi.
Sipariş ettim bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom