RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Anneme yeni bir telefon almak istiyoruz. Ne alabiliriz bu bütçede? Max bütçe 2600.
Teşekkürler ekledim listeme.Bildiğim kadarıyla kötü değil. Bakabilirsiniz.Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Konu yükseltmeyi yanlış yerde mi arıyorum? @Mehmet Yılmaz hocam düzeltiliyor dedi ama hala bulamadım. Hocam uğraşılıyor mu hala? Sizi de sıkıntıya soktum galiba kusura bakmayın.Bildiğim kadarıyla kötü değil. Bakabilirsiniz.Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aradaki fark nedir? Bütçeyi neden artırmalıyız yani bu telefon için?Bir zamanlar apple ın en yeni telefonu iPhone 7 Plus 3k idi ne günlerdi be...
Bütçenizi bir tık arttırabilirsiniz
Bunu alabilirsiniz![]()
Oppo ile kıyaslayınca kötü kaldı oppo daha iyi bir seçim olur marka takıntınız yoksaAradaki fark nedir? Bütçeyi neden artırmalıyız yani bu telefon için?
Zaten önceki kullandığı telefon Samsung'du ve son zamanlarda çok fazla ısınma, yavaşlama gibi şeyler olunca (telefon belkide 4-5 yıllık gerçi de) farklı bir marka denemek istiyordu yani marka takıntısı yok, çok ta anlamaz zaten markalardanOppo ile kıyaslayınca kötü kaldı oppo daha iyi bir seçim olur marka takıntınız yoksa
Alabiliyorsan 2800 tl civarında m31 var çok iyi ama bütçeyi aşmak istemiyorum diyorsan realme 6 iyi bir seçenek hatta bu fiyata en iyisi ama dergim gibi artırabilirsen m31Zaten önceki kullandığı telefon Samsung'du ve son zamanlarda çok fazla ısınma, yavaşlama gibi şeyler olunca (telefon belkide 4-5 yıllık gerçi de) farklı bir marka denemek istiyordu yani marka takıntısı yok, çok ta anlamaz zaten markalardan![]()
Alabiliyorsan 2800 TL civarında m31 var çok iyi ama bütçeyi aşmak istemiyorum diyorsan realme 6 iyi bir seçenek hatta bu fiyata en iyisi ama dergim gibi artırabilirsen m31