2200 TL mouse önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
2200
Herkese iyi Forumlar. Elimde şu an 2200 TL var ancak 2500 TL'ye çıkabilirim. 2200 TL ve civarında bir mouse önerir misiniz? Bir arkadaşım R1 Pro önermişti ama hem Wraith'i bilmediğimden hem de bütçemin biraz üstünde olduğu için rafa kaldırmıştım.

Tutuş biçimi olarak da palm ve fingertip karışımı bir tutuşum var. Mouse kablosuz (dongle olması daha iyi olur Bluetooth'um yok) ve gerektiğinde kablolu olabilirse süper olur. Önerilerinizi bekliyorum

Öneri için teşekkür ederim. Bu mouse'u bir ara daha görmüştüm. Arkadaşıma gösterdiğimde içindeki 3950 sensörün oyun için iyi olmadığına , 3395 sensörün performansının daha iyi olduğunu söyledi. Öyle bir durum var mı hocam? CS 2 , LoL , bazen Valorant oynuyorum.
Sen o arkadaşını komple engelle bilgisi olmadan yorum yapmayı seven bir arkadaş anlaşılan :D

Öneri için teşekkür ederim. Bu mouse'u bir ara daha görmüştüm. Arkadaşıma gösterdiğimde içindeki 3950 sensörün oyun için iyi olmadığına , 3395 sensörün performansının daha iyi olduğunu söyledi. Öyle bir durum var mı hocam? CS 2 , LoL , bazen Valorant oynuyorum.
3950, 3395'ten sonra çıkan daha iyi bir sensör.

8K Hz ana kriterin olmasın. Çünkü 8k'da kullanırsan her gün şarja takarsın mouse'u. Hatta günde 2 kez bile takabilirsin kullanıma bağlı.
Bende 8k hz mouse aldım, 4'te kullandığımda 2 - 3 gün gidiyordu. 1k hz'de 2 - 3 hafta oldu hala yarısı duruyor şarjın.

He öneriye gelecek olursak, yukarıda atılan linkte ki mouse'u al geç. V6 veya V8 ( tasarım farkı ) karar ver ama.

E Sporcu değilsen 3311sensör le de oynasan pek fark hissetmezsin.

3950, 3395'ten sonra çıkan daha iyi bir sensör.

8K Hz ana kriterin olmasın. Çünkü 8k'da kullanırsan her gün şarja takarsın mouse'u. Hatta günde 2 kez bile takabilirsin kullanıma bağlı.
Bende 8k hz mouse aldım, 4'te kullandığımda 2 - 3 gün gidiyordu. 1k hz'de 2 - 3 hafta oldu hala yarısı duruyor şarjın.

He öneriye gelecek olursak, yukarıda atılan linkte ki mouse'u al geç. V6 veya V8 ( tasarım farkı ) karar ver ama.
8K'da zaten kullanmam çünkü monitörüm 180 HZ ve sanırım 8K'yı fark etmek için 240 HZ üssü monitör olması gerekiyormuş.

E Sporcu değilsen 3311sensör le de oynasan pek fark hissetmezsin.
O zaman kararımı değiştirmeyeyim ama burdan farklı öneri yapanlar varsa da onları da dinlerim. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri