- Reaksiyon skoru
- 463
Versinler atmasan da olur reis işin rast gelsinYa şu ekran kartını bana versinler sanada atarız bir şeyler
Versinler atmasan da olur reis işin rast gelsinYa şu ekran kartını bana versinler sanada atarız bir şeyler
eyw senide görelim ama senle kapatırız yeter ki versinlerVersinler atmasan da olur reis işin rast gelsin
Estağfurullah kanka gelse feda olsun da işte gelseLa bırakın adamı e-dilencilik yapmayın
Başka kart yokmu tosla papara gibi,Estağfurullah kanka gelse feda olsun da işte gelse![]()
yapıkredi var aslındaBaşka kart yokmu tosla papara gibi,
Onlara at ordan dene bence,
Bence o karta parayı atıp ordan dene,yapıkredi var aslında
oo çok iyi o zaman ets 2 geldiYa kıyamıyorum![]()
kaç para etsoo çok iyi o zaman ets 2 geldi
Papara ile denedim olmadı, bekleyecez bakalım.Bence o karta parayı atıp ordan dene,
Belki bi ihtimal olur
indirimlerde 9.75 oluyor diye hatırlıyorum ve umarım gelir cidden güzel bir kâr edersin.kaç para ets
tamam o zaman o arkadaşada bir güzelik yaparız 24 saat içinde 4 kişinin kaderi değişecekindirimlerde 9.75 oluyor diye hatırlıyorum ve umarım gelir cidden güzel bir kâr edersin.
ölüm-kalım savaşı gibi yaz amazona bu kart ya gelecek ya gelecek diye racon filan kes göndersinlertamam o zaman o arkadaşada bir güzelik yaparız 24 saat içinde 4 kişinin kaderi değişecek