fiyatlar ne kadar çok farl yoksa 9800x3d daha güncel herkesinde tavsisiyesi o olacaktır dıye düşünüyorumMerhabalar dostlar sistemimi am5 upgrade edeceğim 7800x3d almayı düşünüyorum ancak 9800x3d kafamı karıştırmıyor değil.Sizde hangi işlemciyi almalıyım mantıklı düşüncelere açığım.
9800x3d al. Hem 9000 serisi 7000 serisine göre daha az ısınıp daha fazla performans veriyor diye biliyorum.Merhabalar dostlar sistemimi am5 upgrade edeceğim 7800x3d almayı düşünüyorum ancak 9800x3d kafamı karıştırmıyor değil.Sizde hangi işlemciyi almalıyım mantıklı düşüncelere açığım.
Son çıkan incelemelere göre bir açıktan kaynaklı felan deniyordu 3xd işlemcilerin FPS farkı,artık avantajı felan kalmadı deniyor böyle bir durum varmı peki ?fiyatlar ne kadar çok farl yoksa 9800x3d daha güncel herkesinde tavsisiyesi o olacaktır dıye düşünüyorum
Mümkün değil önbellekleri yüksek olduğu için fazla fps veriyorlar diğler işlemcilerde bu kadar yükske önbellek yokSon çıkan incelemelere göre bir açıktan kaynaklı felan deniyordu 3xd işlemcilerin FPS farkı,artık avantajı felan kalmadı deniyor böyle bir durum varmı peki ?
hiç görmedim hocam o videoları ama çok fiyat farkı yoktu galiba alın 9800x3d keyfinize bakın bence yinede araştırmak size kalmışSon çıkan incelemelere göre bir açıktan kaynaklı felan deniyordu 3xd işlemcilerin FPS farkı,artık avantajı felan kalmadı deniyor böyle bir durum varmı peki ?
İşin gücün her şeyin oyun değilse o paraya mis gibi 7950X veya 9950X alırsın çipin üstüne kat çıkıp 64mb bellek koydular diye 8 çekirdekli işlemciye 20 bin bayılmak saçma geliyor.Merhabalar dostlar sistemimi am5 upgrade edeceğim 7800x3d almayı düşünüyorum ancak 9800x3d kafamı karıştırmıyor değil.Sizde hangi işlemciyi almalıyım mantıklı düşüncelere açığım.
Kartım şuan 6900xt ama onun bütçesi ayrı biraz daha kullanıp kallavi kart alacağım9900X alinabilir Oyun disi kullanim için.
Ben sadexe ama sadece oyun oynarim dersen 9800x3d mecbur ama ben o parayi verecegime 7800x3d alip Kalan parayla daha iyi kart alirdim
O paralara 9950x bulunmuyor maalesefİşin gücün her şeyin oyun değilse o paraya mis gibi 7950X veya 9950X alırsın çipin üstüne kat çıkıp 64mb bellek koydular diye 8 çekirdekli işlemciye 20 bin bayılmak saçma geliyor.