hocam o çok aşıyo 4k diyo bide şeyden korkuyorum ben işlemciyi direk takıcam bios update gerektirir mi diye korkuyorumB450M S2H öneririm, kullanıyorum.
4K'imiş cidden. Ama satan 1 kişi var o da kazık fiyattan listelemiş, satıcı çok olsa fiyatı böyle olmaz, ben 350-400 TL'ye satın almıştım.hocam o çok aşıyo 4k diyo bide şeyden korkuyorum ben işlemciyi direk takıcam bios update gerektirir mi diye korkuyorum
anladm teşekkür ederim4K'imiş cidden. Ama satan 1 kişi var o da kazık fiyattan listelemiş, satıcı çok olsa fiyatı böyle olmaz, ben 350-400 TL'ye satın almıştım.
Update konusunda ben de tereddüt etmiştim ama sağ olsun İnventus'a not yazmıştım Update yapıp gönderin diye, update yapıp gönderdiler sorun yaşamadım. Sen de böyle bir talepte bulunabilirsin Inventus vb. bir yerden satın alırsan.
Maximum kartın var ise vade farksız 9 taksitle alabilirsin ve satıcısıda Amazon, problem yaşatmazlar. Ben bunu alırdım şahsen.anladm teşekkür ederim
yok hocam taksitle uğraşmak istemiyorum direk peşin alacağımMaximum kartın var ise vade farksız 9 taksitle alabilirsin ve satıcısıda Amazon, problem yaşatmazlar. Ben bunu alırdım şahsen.
Arkadaşlar am4 soket 2200tl civarına alınabiliceğim anakart önerir misiniz?? Ryzen 3 4100 ile kullanılacak