2200TL klavye önerisi

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,373
Bütçe bu belki sarkar klavyenin kalitesine bağlı, setup full siyah %75 veya tkl amaç oyun ama FPS değil kablosuz olsun yeter.

Aula f87 vs f75 (2. El temiz) aklımda sadece firma saçma saçma renk komboları yaptığı için bunlar şimdilik listede sadece.

Teşekkürler şimdiden.

Direkt olarak bunu alabilirsin bende kullanıyorum çok memnunum 2300tl güncel fiyat. Hem %75 hem tkl hem de gaming, kablosu var ama uzun esnek bilgin olsun belki değerlendirebilirsin ayrıca sitelerinde ayrı kablo da satılıyor kendin de uyumlu daha uzun kablolar alabilirsin
Linki siteden kopyaladım link ile sorun olursa modeli yazayım, Havit Gamenote KB904L

Başka renk seçenekleri varmı acaba?
Direkt olarak bunu alabilirsin bende kullanıyorum çok memnunum 2300tl güncel fiyat. Hem %75 hem tkl hem de gaming, kablosu var ama uzun esnek bilgin olsun belki değerlendirebilirsin
Linki siteden kopyaladım link ile sorun olursa modeli yazayım, Havit Gamenote KB904L

Kendi sitelerinde var beyazlı bi modeli ama stoğu yok onun ve bu klavyenin de stoğu hep bitiyor 2 3 ay stok olmuyor bilgin olsun
Hocam komple siyah bir şey lazım bana. Setupta ters kaçıyor.

Arkadaşın attığı havit klavye güzel fakat beyazı çok küçük geldi bana pek rahat edemedim kullanırken. Siyahı alıp sonradan tuşları siyah tuş ile değiştirebilirsin ama hem Havit Gamenote KB904L hemde alula f75 kullanan birisi olarak diyebilirimki eğerki manyetik switch rapid trigger derdin yoksa aula f75 daha iyidir. Sorduğun iki aula modelide neredeyse aynı gibi hangisini daha uyguna bulursan onu alman daha mantıklı olur.

Arkadaşın attığı havit klavye güzel fakat beyazı çok küçük geldi bana pek rahat edemedim kullanırken. Siyahı alıp sonradan tuşları siyah tuş ile değiştirebilirsin ama hem Havit Gamenote KB904L hemde alula f75 kullanan birisi olarak diyebilirimki eğerki manyetik switch rapid trigger derdin yoksa aula f75 daha iyidir. Sorduğun iki aula modelide neredeyse aynı gibi hangisini daha uyguna bulursan onu alman daha mantıklı olur.
Hocam f87 var ama siyah setupta gidecek bir rengi yok bir mavili birde sarılısı var mavili gidiyor az buz hoşuma. Rapid Triger gibi 8k Hz gibi bir derdim yok hocam işim olmaz onlarla.

Geri