Gelirse haber verin de, hep beraber kutlayalım bunu.Bunlar tırt bilgileri yok
Arkadaş benim görüğüm şeyleri yazıyor zaten bunları boşa koymuşlar vallabanada aynı şekilde yazdı
Hadi inşallahGelirse haber verin de, hep beraber kutlayalım bunu.
Hazırlıyoruz düşüncesi bile güzel
MH'ye bağlanma fikri sizden çıktı sonra çaktırmayalım adamlara diyorsunuz? Garip DHaydaa umutlandırma bizi Asya bu kadınların bilgisi yok boş yazıyor knka bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzatma knka sulandırmayalım fark edip iptal ederler zaten bekleyelim
Arkadaş benim görüğüm şeyleri yazıyor zaten bunları boşa koymuşlar valla
Hadi inşallah
Haydaa umutlandırma bizi Asya bu kadınların bilgisi yok boş yazıyor knka bunlar
bendeBu arada ami çekilişine katıldım sayesinde, bi amim eksikti hayırlısı
Haydaa umutlandırma bizi Asya bu kadınların bilgisi yok boş yazıyor knka bunlar
Ben sorup bırakalım dedim satıcıyla filan iletişim içine girdi şuanMH'ye bağlanma fikri sizden çıktı sonra çaktırmayalım adamlara diyorsunuz? Garip D
inşallah yaGelirse haber verin de, hep beraber kutlayalım bunu.
E tamam satıcı'da böyle bir ürün olmadığı için yönlendiremicek kupon filan verseler bari para iadesi beklicezAlıntıyı görüntüle
bende
valla sorma ya kupon verseler bari dediğin gibiE tamam satıcı'da böyle bir ürün olmadığı için yönlendiremicek kupon filan verseler bari para iadesi beklicez
Ami çekilişine katıl bari, oradan yüzün gülerse bi amin olurE tamam satıcı'da böyle bir ürün olmadığı için yönlendiremicek kupon filan verseler bari para iadesi beklicez
Değişik sistem bekleyelim bakalım kupon verme huyu var mı amazonun acabavalla sorma ya kupon verseler bari dediğin gibi
ama sevkiyat makbuzu hazırlanmış diyor hanımefendi
Hahaha ona nerden katılıyorsunuzAmi çekilişine katıl bari, oradan yüzün gülerse bi amin olur