Amd34
80+ Silver
yoruma destek olsun diye yazdım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dur düzeltip atayımTam numara atmasaydın. Ceza yiyebilirsin forumdan.
yoruma destek olsun diye yazdım bende
Dur düzeltip atayımTam numara atmasaydın. Ceza yiyebilirsin forumdan.
benyemedim
Dur düzeltip atayım
Onu yapacak karaktersiz çokturLan iptal yiyip sonra
gidip thh vermeyin o sizden çıkar fazlasıyla
salam sucuk gelmese iyidir iki tane aldık amaHala iptal gelmedi normal olmayan şeyler var
Valla bende 2 tane aldımsalam sucuk gelmese iyidir iki tane aldık ama
Owww sanırım geliyor.Hala iptal gelmedi normal olmayan şeyler var
Marketçi nasıl gönderecek bu ürünü iptal etmeleri lazımdı şu zamana kadarOwww sanırım geliyor.
Şuana kadar çoktan iptal geçmeleri gerekiyordur ilk 30 dakika içinde 12 saatten fazla geçmiş enteresan bir durum.Marketçi nasıl gönderecek bu ürünü iptal etmeleri lazımdı şu zamana kadar
Evet bende çözemedim canlı desteğe bağlanıyoruz onlar da bi sorun gözükmüyor şuan diyip duruyor karamsarda bırakıyorŞuana kadar çoktan iptal geçmeleri gerekiyordur ilk 30 dakika içinde 12 saatten fazla geçmiş enteresan bir durum.
Çok değişik valla gelirse 2 adet almıştım birini satar diğerinin parasını çıkarırımŞuana kadar çoktan iptal geçmeleri gerekiyordur ilk 30 dakika içinde 12 saatten fazla geçmiş enteresan bir durum.
Bende merak ettim bakalım ne olacak.Baya ucuza geldi şansınııza.Evet bende çözemedim canlı desteğe bağlanıyoruz onlar da bi sorun gözükmüyor şuan diyip duruyor karamsarda bırakıyor
Çok değişik valla gelirse 2 adet almıştım birini satar diğerinin parasını çıkarırım
Böyle diyor bence bunlar anlamıyor biraz zman geçince satıcı'da böyle bir ürün olmadığı için veremicek iptal olacakBende merak ettim bakalım ne olacak.Baya ucuza geldi şansınııza.