Neler Yeni

2231 TL'ye hangi oyunlar alınır ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Oyunu alınca biraz video izleyip araştırırm zaten, olmadı forumda da konu açarım. Şimdi şöyle bir şey var ben oyunları bitirmeden duramayan biriyim. Düzen sorunu var bende, hayattaki her şeyim düzenli olucak vs.
İşte bu oyunlara da yansıyor. Oyundaki tüm görevleri bitirmeden bırakamıyorum. Örnek Witcherı 1 kere tamamen bitirmek 160 saatimi almıştı. Toplam da 400 saat falan oynadım. Elden ring normalde 100-200 saat oynanıyorsa ben 300-400 yaparım gibi geliyor, tabi bosslar falan biraz sinirlendirecek gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hogwartsı satın aldım, yarın da diğerleri.
Alıntıyı görüntüle

Sekiroyu arkadaşta oynadım, ilk başı pek sarmamıştı ama indirime gelirse bakarım. Yoksa 289 fazla bu oyuna.
Elden Ringde görev yok. O yüzden şunu yapmalıyım duygusu gelmeyecek ki çoğu zaman. Keşfetmem gerek duygusu gelebilir o kadar.

Bu arada, Elden Ring ilk oynayışta ortalama yetenekte bir oyuncuysan çoğu zaman 80 civarı saatte bitiyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Elden Ringde görev yok. O yüzden şunu yapmalıyım duygusu gelmeyecek ki çoğu zaman. Keşfetmem gerek duygusu gelebilir o kadar.

Bu arada, Elden Ring ilk oynayışta ortalama yetenekte bir oyuncuysan çoğu zaman 80 civarı saatte bitiyor.
Hikaye görevi falan yok mu. Öyleyse silmem pc'den, hep oynarım.

İyi oyuncu olduğumu düşünüyorum, oynayınca bakarız artık

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hikaye görevi falan yok mu. Öyleyse silmem pc'den, hep oynarım.

İyi oyuncu olduğumu düşünüyorum, oynayınca bakarız artık
Hikaye görevi yok. Görevler var kendi içinde. Ama ne yapmanı gösteren, görevi nasıl tamamlayacağını gösteren hiçbir şey yok. Ranninin görevi var mesela oyunun ana görevlerinden sayılır hikayeyi anlamak için. Ne yapacağını hiçbir şekilde söylemiyor.

Mesela bunları söyleyen hiçbir şey yok oyunda.
1675602390264.png

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Hikaye görevi yok. Görevler var kendi içinde. Ama ne yapmanı gösteren, görevi nasıl tamamlayacağını gösteren hiçbir şey yok. Ranninin görevi var mesela oyunun ana görevlerinden sayılır hikayeyi anlamak için. Ne yapacağını hiçbir şekilde söylemiyor.

Mesela bunları söyleyen hiçbir şey yok oyunda.
Bunları bildiğim iyi oldu hocam, teşekkürler
O zaman keşfederek bulunuyor kısacası.
Youtube'dan da biraz bakıp hallederim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bunları bildiğim iyi oldu hocam, teşekkürler
O zaman keşfederek bulunuyor kısacası.
Youtube'dan da biraz bakıp hallederim.
Ya da küçük küçük ipuçları veriyorlar hocam onları da söyleyeyim. Ama bir süre sonra yazıları okumayı "genel olarak" bırakıyorsunuz. Ondan atlıyorsunuz çoğunu.
Mesela Volcano Manor diye bir yer var, oraya aşırı gizli bir taktikle gidebiliyorsunuz oyunun erken aşamasında. Normalde 40-45. saatte falan gidilmesi lazım denilebilir ama Erken bir şekilde gidilebiliyor. Onu öğrenip, sonradan yeniden başladığınızda veya NG+ attığınızda o taktiği yapmak çok haz verici oyunda :D Sürekli yeni şeyler öğreniliyor.

Bakmak istersen şu videodan bakabilirsin ilk playthroughda bilerek oynarsın. Ya da bu bilgiyi sürekli aklında tutup farklı taktikler deneyip gitmeyi denersin.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Şu an Dying Light 2 alabilirsin fiyatı iyi, 1. oyununuda al süper olur.

6 Şubat'ta Next Fest indirimleri başlayacak konu açacağım muhtemelen 2 gün bekleyebilirsiniz.
Heyecan sardı.
Hogwarts Legacy
TLOU Part 1
Dead Space Remake
Elden Ring
High On Life önerebilirim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Ya da küçük küçük ipuçları veriyorlar hocam onları da söyleyeyim. Ama bir süre sonra yazıları okumayı "genel olarak" bırakıyorsunuz. Ondan atlıyorsunuz çoğunu.
Mesela Volcano Manor diye bir yer var, oraya aşırı gizli bir taktikle gidebiliyorsunuz oyunun erken aşamasında. Normalde 40-45. saatte falan gidilmesi lazım denilebilir ama Erken bir şekilde gidilebiliyor. Onu öğrenip, sonradan yeniden başladığınızda veya NG+ attığınızda o taktiği yapmak çok haz verici oyunda :D Sürekli yeni şeyler öğreniliyor.

Bakmak istersen şu videodan bakabilirsin ilk playthroughda bilerek oynarsın. Ya da bu bilgiyi sürekli aklında tutup farklı taktikler deneyip gitmeyi denersin.
Peki buraya gitmenin bir amacı var mı ?
Birde kol mu klavye mi ?
Klavye daha iyi olur gibi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Peki buraya gitmenin bir amacı var mı ?
Birde kol mu klavye mi ?
Klavye daha iyi olur gibi.
Oyunda bir yer hocam her yerin bir amacı var, farklı bosslar, farklı itemler, farklı olaylar. Mesela Volcano manorda oyundaki NPC'leri öldürmeni isteyen bir kuruluş gibi yer vardı sanırım.

Elden Ringi kolla oynamadım. Ama DS3'ü şuanda kolla oynuyorum ve bence her türlü kol daha iyi. Kolla tek negatif diyebileceğim şey düşmanla arası geçiş yapmak olur o kadar onun dışında kol daha zevk veriyor.

Dead space'e vericeği parayı çöp kutusuna atsa daha mantıklı 200 TL bile etmeyecek bir oyun remake hali
Herkesin beğendiği oyunu sen niye beğenmedin usta?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
[SİLİNDİ]

Son düzenleme:
Top Bottom