Neler Yeni

2231 TL'ye hangi oyunlar alınır ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bynogame koydum aslında da, çok geç falan satılır diye bekleyemedim. Yabancı bir sitede koydum orada da 90 euroya satıldı fakat 1833 TL biraz az gelince iptal ettim. Aslında steam'e deneme amaçlı koydum direkt olarak satıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten, oynatır büyük ihtimal.
Elden Ring alabilirsin bence de bu arada. Eğer oyunlardan zevk alıyorsan çok rahat +200 saat gömersin. NG+7'e kadar bile gidersin. Modlarla takılırsın. Yeni profiller yaparsın, yeni buildler denersin falan çok sarar. Hogwarts Legacy hakkında bir şey diyemeyeceğim, Basın falan çok övüyor ama balon çıkma ihtimalide olabilir her halükarda. Ama Harry potter evreni hoşuna gidiyorsa her türlü alınır o ayrı konu.

Spiderman oyunları ama bence alınmaz. Bana o kadar kısa süren oyunlara o kadar para vermek çokta mantıklı gelmiyor. İlk oyun neyse de, Miles Morales bence alınmamalı.

Paranın bir kısmını şuanda ucuz olan, ileride oynayabileceğin oyunlara harcamanı tavsiye ederim ben.
Kenshi olabilir,
Project Zomboid olabilir.
The Forest olabilir
7 Days to Die olabilir.
Bannerlord yoksa o olabilir
Dying Light oyunları olabilir
Satisfactory olabilir
V Rising olabilir.
Risk of rain 2 bence alınmalı, Arkadaşınla akarsın güzel oyun.
Kingdom Come deliverance olabilir.
Metal müzik seviyorsan Metal Hellsinger olabilir.
RPG seviyorsan Baldur's Gate kesinlikle almalısın.

ConquerorXIV

80+ Gold
rust, forza5, god of war, days gone, dead ısland 2 (yakında çıkacak)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,617
İsim
Oğuz
Elden Ring alabilirsin bence de bu arada. Eğer oyunlardan zevk alıyorsan çok rahat +200 saat gömersin. NG+7'e kadar bile gidersin. Modlarla takılırsın. Yeni profiller yaparsın, yeni buildler denersin falan çok sarar. Hogwarts Legacy hakkında bir şey diyemeyeceğim, Basın falan çok övüyor ama balon çıkma ihtimalide olabilir her halükarda. Ama Harry potter evreni hoşuna gidiyorsa her türlü alınır o ayrı konu.

Spiderman oyunları ama bence alınmaz. Bana o kadar kısa süren oyunlara o kadar para vermek çokta mantıklı gelmiyor. İlk oyun neyse de, Miles Morales bence alınmamalı.

Paranın bir kısmını şuanda ucuz olan, ileride oynayabileceğin oyunlara harcamanı tavsiye ederim ben.
Kenshi olabilir,
Project Zomboid olabilir.
The Forest olabilir
7 Days to Die olabilir.
Bannerlord yoksa o olabilir
Dying Light oyunları olabilir
Satisfactory olabilir
V Rising olabilir.
Risk of rain 2 bence alınmalı, Arkadaşınla akarsın güzel oyun.
Kingdom Come deliverance olabilir.
Metal müzik seviyorsan Metal Hellsinger olabilir.
RPG seviyorsan Baldur's Gate kesinlikle almalısın.
Bunların da hepsi var çoğunu oynadım, tabi sevmediklerim de var. Elden Ringi 2 gün daha bekleyip satın alıcam fakat evrene pek hakim değilim, yani daha çok bu tür oyunlara hakım değilim ama çözerim gibi. Rahatlıkla da 200 saat gömerim diye düşünüyorum.

Bunların da hepsi var fakat Dead Island 2 Steamde yok, olsa da pahalı oyun.

Bunların da hepsi var çoğunu oynadım, tabi sevmediklerim de var. Elden Ringi 2 gün daha bekleyip satın alıcam fakat evrene pek hakim değilim, yani daha çok bu tür oyunlara hakım değilim ama çözerim gibi. Rahatlıkla da 200 saat gömerim diye düşünüyorum.

Pardon çok da pahalı değilmiş

ConquerorXIV

80+ Gold
epic de 430a çıkacak

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Açık dünya oyunları mı hakim değilsin yoksa souls evrenine mi? Souls evrenine hakim olman 1 saatine bakar onu merak etme. Gameplay için biraz kaygın varsa yardımcı olmaya çalışırım başlangıç için

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer
Normalde ana hesabımdan almak istiyordum fakat CSGO hesabımdan bıçağımı satışa koydum, hemen satıldı, böyle bir bakiyem var. Şu an aklımda Hogwarts, Elden Ring ve Spiderman var. Aklınıza gelen başka oyunlar var mı ?

Elden Ring vs indirime girmez daha değil mi ?
monster hunter world+ iceborne al 1k+ saat oynama garantisi : D

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Normalde ana hesabımdan almak istiyordum fakat CSGO hesabımdan bıçağımı satışa koydum, hemen satıldı, böyle bir bakiyem var. Şu an aklımda Hogwarts, Elden Ring ve Spiderman var. Aklınıza gelen başka oyunlar var mı ?

Dark souls geçmişin varsa ya da yoksa bile Elden Ring muazzam bir oyun kesinlikle tavsiye ederim. Spider man pek güzel değil, hikayesi tırt, combatı bana zevk verdi gamepad ile oynarken.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

Sadece şuanlık elden ring al bence indirim geldiğinde konuyu yükseltirsin herkes yine önerir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,617
İsim
Oğuz
Açık dünya oyunları mı hakim değilsin yoksa souls evrenine mi? Souls evrenine hakim olman 1 saatine bakar onu merak etme. Gameplay için biraz kaygın varsa yardımcı olmaya çalışırım başlangıç için
Souls evrenine hakim değilim hem de bu tarz oyun fazla oynamadım, gameplay için de pek hakim değilim. Bitirdiğim oyunlar Witcher, RDR, GOW vs. gibi oyunlar işte.

Para anlık 2619,49
Yarın birsürü oyun alıcam gibi.
İnşallah Elden Ring indirime girer de oyun sayısı artar

Ekler

• s.png
    s.png
    5.9 KB · Hit: 20

Metro 2033

80+ Bronze
Souls evrenine hakim değilim hem de bu tarz oyun fazla oynamadım, gameplay için de pek hakim değilim. Bitirdiğim oyunlar Witcher, RDR, GOW vs. gibi oyunlar işte.

Para anlık 2619,49
Yarın birsürü oyun alıcam gibi.
İnşallah Elden Ring indirime girer de oyun sayısı artar
Sekiro alabilirsiniz hocam çok güzel oyun ama zor souls like

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam sabırlı bir oyuncuysanız, Sabır her işin üstesinden gelir souls oyunlarında. Evrene hakim olmak bir tık basit. Araştırıcaksınız, video izleyeceksiniz falan öyle.

Oyunu alıp başlayacağınız zaman Samurai veya Vagabond almanızı öneririm. Samurai biraz daha hızlı bir class denilebilir. Adı üstünde samurai. Vagabond ise biraz daha küt, Counter block ve parry yapmayı öğrenebileceğiniz bir class.

Elden Ring keşif oyunu, sağ sola gidiceksiniz, aa burada bir şey varmış bir bakayım diyeceksiniz, girip bakacaksınız itemleri lootlayacaksınız wikiden bakacaksanız ne yaptıklarına, çok Google kullanmanız gerekicek oynarken. Souls oyunlarını bırakan çoğu insan ya kendi "Reckless" ve "Careless" hallerinden dolayı bırakıyor ya da Google'ı kullanmıyorlar.

Bunları aklınızda bulundursanız oyuna başlarken yeterli.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,617
İsim
Oğuz
Hocam sabırlı bir oyuncuysanız, Sabır her işin üstesinden gelir souls oyunlarında. Evrene hakim olmak bir tık basit. Araştırıcaksınız, video izleyeceksiniz falan öyle.

Oyunu alıp başlayacağınız zaman Samurai veya Vagabond almanızı öneririm. Samurai biraz daha hızlı bir class denilebilir. Adı üstünde samurai. Vagabond ise biraz daha küt, Counter block ve parry yapmayı öğrenebileceğiniz bir class.

Elden Ring keşif oyunu, sağ sola gidiceksiniz, aa burada bir şey varmış bir bakayım diyeceksiniz, girip bakacaksınız itemleri lootlayacaksınız wikiden bakacaksanız ne yaptıklarına, çok Google kullanmanız gerekicek oynarken. Souls oyunlarını bırakan çoğu insan ya kendi "Reckless" ve "Careless" hallerinden dolayı bırakıyor ya da Google'ı kullanmıyorlar.

Bunları aklınızda bulundursanız oyuna başlarken yeterli.
Oyunu alınca biraz video izleyip araştırırm zaten, olmadı forumda da konu açarım. Şimdi şöyle bir şey var ben oyunları bitirmeden duramayan biriyim. Düzen sorunu var bende, hayattaki her şeyim düzenli olucak vs.
İşte bu oyunlara da yansıyor. Oyundaki tüm görevleri bitirmeden bırakamıyorum. Örnek Witcherı 1 kere tamamen bitirmek 160 saatimi almıştı. Toplam da 400 saat falan oynadım. Elden ring normalde 100-200 saat oynanıyorsa ben 300-400 yaparım gibi geliyor, tabi bosslar falan biraz sinirlendirecek gibi.

Hogwartsı satın aldım, yarın da diğerleri.
Ekran görüntüsü 2023-02-05 155243.png

Sekiro alabilirsiniz hocam çok güzel oyun ama zor souls like
Sekiroyu arkadaşta oynadım, ilk başı pek sarmamıştı ama indirime gelirse bakarım. Yoksa 289 fazla bu oyuna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,852
Üyeler
164,571
Son üye
AYISAKIR
Top Bottom