iyi bari biraz oyun toplarımOyunların bir çoğu girecektir, 6 şubat akşamı aktif olun konu açacağım.
iyi bari biraz oyun toplarımOyunların bir çoğu girecektir, 6 şubat akşamı aktif olun konu açacağım.
Aile paylaşımı iş görürelden ringi çok merak ediyorum almışken banada hediye et xd
Hesabına oyunu hediye olarak yollayabilirsin böylece hesabına almış olursunNormalde ana hesabımdan almak istiyordum fakat CSGO hesabımdan bıçağımı satışa koydum, hemen satıldı, böyle bir bakiyem var. Şu an aklımda Hogwarts, Elden Ring ve Spiderman var. Aklınıza gelen başka oyunlar var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elden Ring vs indirime girmez daha değil mi ?
3 mart da last of us çıkacak 600e pc keyfi bi başka olurNormalde ana hesabımdan almak istiyordum fakat CSGO hesabımdan bıçağımı satışa koydum, hemen satıldı, böyle bir bakiyem var. Şu an aklımda Hogwarts, Elden Ring ve Spiderman var. Aklınıza gelen başka oyunlar var mı ?
Elden Ring vs indirime girmez daha değil mi ?
Hediye banı yedim hocam. Güya hesabıma çok oyun yollamışım, çok anlamsız. Param var ki yolluyorum. Ve bu ban da kalıcıymış.Hesabına oyunu hediye olarak yollayabilirsin böylece hesabına almış olursun
hocam pc özellikleriniz neO banka hocam, bu 72 saatlik erken erişim 2 gün sonra mı açılıyor ?
Almayı düşünüyorum da indirime girer mi diye düşünüyorum.
Ayrıca 3050 laptopta iyi bir fps alabilirim inşallah.
Dead Space çok pahalı değil mi ?
Çok kısa bir oyun için 600 çok fazla geldi bana ya, yoksa almayı düşünüyordum.3 mart da last of us çıkacak 600e pc keyfi bi başka olur
İmzada var hocam.hocam pc özellikleriniz ne
mobil plsugu icin göremiyorum kusura bakmayin hocam sitleer oluyo tech city gibi bilgisayar parcalarinizi ve oyununuzu giriyorsunuz dize ayarlarda kaç fps aldiğinizi gosteriyorÇok kısa bir oyun için 600 çok fazla geldi bana ya, yoksa almayı düşünüyordum.
İmzada var hocam.
RTX 3050 Laptop
i5-11400h
16gb ram
gameplay'i ps4 de 20 saat oluyor 1000tl olsa bile alınır diğer oyunlar olmuş kaç para 600tl onların yanında hiç bir şeyÇok kısa bir oyun için 600 çok fazla geldi bana ya, yoksa almayı düşünüyordum.
Dying Light 2 alacaksa Project Zomboid ile alsın paket 1 tl oynuyor sadeceŞu an Dying Light 2 alabilirsin fiyatı iyi, 1. oyununuda al süper olur.
6 Şubat'ta Next Fest indirimleri başlayacak konu açacağım muhtemelen 2 gün bekleyebilirsiniz.
Aklımda bulunsun yine de, çok cezbederse onu da alırım.gameplay'i ps4 de 20 saat oluyor 1000tl olsa bile alınır diğer oyunlar olmuş kaç para 600tl onların yanında hiç bir şey
Evet hocamhocam 3050 4gb mi?