Neler Yeni

22k 24 k hazir sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Faruk Özsoy
1080 p malesef 2k monitör alana kadar
Ben de o sistemi almayı düşünüyorum da emin olamıyorum. Gelecekte görüntü işleme üstüne kendimi geliştirmeyi planlıyorum. Bu konuda Nvidia açık ara önde. Render vs işlerimde olabilir. Bu ihtimaller yüzünden her ne kadar amd fp olsa da nvidia alsam mı yoksa o zaman kadar idare eder miyim bilemiyorum. Tavsiyeniz varsa açtığım konudan veya burdan sistem memnuniyetiniz hakkında yazabilirseniz sevinirim.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Burak Ergül
Ben de o sistemi almayı düşünüyorum da emin olamıyorum. Gelecekte görüntü işleme üstüne kendimi geliştirmeyi planlıyorum. Bu konuda Nvidia açık ara önde. Render vs işlerimde olabilir. Bu ihtimaller yüzünden her ne kadar amd fp olsa da nvidia alsam mı yoksa o zaman kadar idare eder miyim bilemiyorum. Tavsiyeniz varsa açtığım konudan veya burdan sistem memnuniyetiniz hakkında yazabilirseniz sevinirim.
Ben henüz 1 hafta olduğu için çok derine inemem ancak oyun için biçilmiş kaftan en kötü de 6 7 sene götürür buda çok iyi bir zaman dilimi ama görüntü işleme vb deyince nvidia öneriyorlar genelde o yüzden bir şey diyemem karar senin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,143
İsim
kilan embappe
Bana göre AMD çünki F/P

Nvidia:

AMD:https://www.gaming.gen.tr/urun/2063...b-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/
MESUT ÇEVİK pahalı artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

NVİDİA:

AMD (En mantıklısı):

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,201
Üyeler
168,605
Son üye