Neler Yeni

22K'ya kadar laptop önerisi

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,483
İsim
Lokman Doğan
Aslında 2-3 aydır aklımda lenovo IdeaPad 3 gaming var. Özellikleri
Rtx3060 90w , r5 5600h , 8gb ram , 512 gb m2 ssd , 165 hz , 1080p çözünürlük
Aklıma ilk yattığında sarı sitede 16-17k ya açılmamış kutusu vardı ama ailem güvenmedi ya da uzaktı elden alacak kimse yoktu diye alamadık neyse sonra bir zam yedi laptoplar anlamadım. Şu an en ucuz bulunduğum yerin media mark mağazasında 22 bin fiyatında 1 ay önce annem alalım dedi ben de 22 bin vermek istemedim açıkçası dedim bari 28 ekimi bekleyelim . Neyse o gün geldi arkadaşlar ufaktan tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum başka cihazlar önerebilirsiniz.
Bu arada Üni sınavı için aşırı bir oyun oynamicam gta5 valo atarim 1 2 saat
Genellikle ytden ders videolari onun için 90w bana ideal

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
şimdi net bütçe ne hocam ona göre yardımcı olalım

Ultraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan Bozkır
Aslında 2-3 aydır aklımda lenovo IdeaPad 3 gaming var. Özellikleri
Rtx3060 90w , r5 5600h , 8gb ram , 512 gb m2 ssd , 165 hz , 1080p çözünürlük
Aklıma ilk yattığında sarı sitede 16-17k ya açılmamış kutusu vardı ama ailem güvenmedi ya da uzaktı elden alacak kimse yoktu diye alamadık neyse sonra bir zam yedi laptoplar anlamadım. Şu an en ucuz bulunduğum yerin media mark mağazasında 22 bin fiyatında 1 ay önce annem alalım dedi ben de 22 bin vermek istemedim açıkçası dedim bari 28 ekimi bekleyelim . Neyse o gün geldi arkadaşlar ufaktan tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum başka cihazlar önerebilirsiniz.
Bu arada Üni sınavı için aşırı bir oyun oynamicam gta5 valo atarim 1 2 saat
Genellikle ytden ders videolari onun için 90w bana ideal
8gb ram yeterli gelmez ve o işlemci pekte güçlü değil maalesef

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Mesaj otomatik birleştirildi:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,483
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aceri önermiyorlar pişman olursun diyorlar hem ülkedeki acer servisinden dolayı hem cihazları iyi değil
En son attığınız lenovo benim bahsettiğimden 8 gb ramı fazla 1k farkı var. Ayrıca benimki win11 dahili oluyo bunda freedos

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Aceri önermiyorlar pişman olursun diyorlar hem ülkedeki acer servisinden dolayı hem cihazları iyi değil
En son attığınız lenovo benim bahsettiğimden 8 gb ramı fazla 1k farkı var. Ayrıca benimki win11 dahili oluyo bunda freedos
IdeaPad'in fiyatı değişmiş akakçe güncel veri göstermiyor. Bu fiyata alabileceğiniz tek 3060 cihaz Nitro serisi. Servis ve ekran paneli dışında gayet iyi cihaz öyle aman aman çok kötü işte pişman olursun gibi laflar bana abartı gibi geldi kim diyor?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,483
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IdeaPad'in fiyatı değişmiş akakçe güncel veri göstermiyor. Bu fiyata alabileceğiniz tek 3060 cihaz Nitro serisi. Servis ve ekran paneli dışında gayet iyi cihaz öyle aman aman çok kötü işte pişman olursun gibi laflar bana abartı gibi geldi kim diyor?
Facebookta da önceden açmıştım konuyu 2 3 kişi dedi

Sizce 22 bine ya benim düşündüğüm alınır mı

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Facebookta da önceden açmıştım konuyu 2 3 kişi dedi

Sizce 22 bine ya benim düşündüğüm alınır mı
Eğer düşündüğünüz cihaz ikinci el ise Max-P bir cihaz bulmaya çalışın ikinci elden.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,483
İsim
Lokman Doğan
Eğer düşündüğünüz cihaz ikinci el ise Max-P bir cihaz bulmaya çalışın ikinci elden.
Hayır media marktan mağazadan sıfır cihaz.
Sarı siteye de bakıyorum ama çok ilan var bin tane ilana teker teker bakmak cok zaman alıyor

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Hayır media marktan mağazadan sıfır cihaz.
Sarı siteye de bakıyorum ama çok ilan var bin tane ilana teker teker bakmak cok zaman alıyor
RAM takviyesi yapacaksan Ideapad tercih edebilirsin o zaman çünkü oyun ve işlerinde 8 GB RAM yetersiz.

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
ben de arkadaşın attığı lenovo ideapadi tercih etmeniz gerektiğini düşünüyorum ram takviyesi yapılırsa gayet güzel olur

Top Bottom